Uslovi korišćenja

Print Friendly, PDF & Email

Uslovi korišćenja
Dobrodošli na Nezavisni informativni portal Jagodina News
Pravila korišćenja :

Jagodina News vam omogućava korišćenje usluga i sadržaja svog portala pod uslovima koji se navode u daljem tekstu. Svakim pristupom portalu Jagodina News ili bilo kom njegovom delu, smatra se da je korisnik upoznat sa svim pravilima i eventualnim rizicima koji nastaju iz korišćenja ovih veb strana, kao i da ih u celosti prihvata.
Autorska prava
Jagodina News je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.
Zаbrаnjеni su kоpirаnjе i rеpublikаciја autorskih sаdržаја оbјаvlјеnih nа „Jagodina News“, dеlimičnо ili u cеlini, u еlеktrоnskој ili pismеnој fоrmi, bеz pismеnоg оdоbrеnjа rеdаkciје.
Jagodina News će odmah razmotriti primedbe posetilaca koji smatraju da im je objavljivanjem sadržaja na portalu povređeno sopstveno autorsko pravo. U slučaju da se utvrdi da se radi o povredi autorskih prava, tekst, fotografija i dr. biće odmah skinuti sa portala.
Odricanje od prava
Svi sadržaji i informacije na sajtu Jagodina News predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i Jagodina News veruje da su tačni.Jagodina News ne pruža bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovoran za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.
Linkovi
Jagodina News ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta Jagodina News.Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt ,vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Jagodina News na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Veb sajtova ili strana.
Uslovi korišćenja komentara:
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke će biti obrisani. Molimo čitaoce Jagodina News da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Pisanje komentara velikim slovima nije dozvoljeno. Takvi komentari mogu biti obrisani od strane administratora bez objašnjenja.
Komentari sa neoverenim mejlom, neće biti automatski objavljeni već idu na proveru.
Komentari anonimnih korisnika takođe idu na proveru.
Komentari upućeni sa anonimnih servera automatski idu na proveru.
Preporuka:

Registrujte nalog ili koristite nalog sa društvenih mreža za objavljivanje komentara bez pregleda. Takođe, overite mejl, da bi vaš komentar prošao bez pregleda.
Zabranjeno je postavljanje bilo kakvog linka u svoj profil komentatora !

Redakcija Jagodina News ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog sajta. Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Jagodina News.
Modifikovanje i promena pravila
Jagodina News zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila.
Možete nas kontaktirati na:
jagodinanews(et)gmail.com