SrbijaNjuz

Print Friendly, PDF & Email

[mks_pullquote align=”left” width=”800” size=”24” bg_color=”#00eae2” txt_color=”#9ec103”]SrbijaNjuz je satirični blog u okviru portala Jagodina news.

SrbijaNjuz će uvek u svojim kratkim satiričnim napisima koristiti imena i prezimena izmišljenih osoba osim kada se radi o javnim osobama i institucijama koji i sami predstavljaju predmet satire .Svaka sličnost sa pravim ljudima i institucijama je nenamerna i slučajna .

Sve vesti koje izadju u okviru blog stranice SrbijaNjuz na portalu Jagodina News su izmišljene ,karikirane i preuveličane ,sa idejom da nasmeju i zabave čitaoce i ni jednog trenutka nam nije ideja da neku stvarnu ličnost koja se pronađe u nekom tekstu uvredimo,ponizimo ili ne daj bože izvrnemo ruglu .Nama je samo ideja i želja da ukažemo na neke probleme u našem društvu , da bi ljudi  taj problem videli i  sa neke druge,smešnije strane .

Ako se pri tome ipak neko pronađe uvređen ,ponižen ili vidi sebe u nekom od izmešljenih likova u našim tekstovima može nam se obratiti preko kontakt stranice i mi ćemo vrlo rado objaviti demanti ili napraviti  ispravku teksta .

Napominjemo da je ova strana portala namenjena za zdrave ,razborite ljude ,koji imaju smisla za humor ,kojima je u detinjstvu bila omiljena igrica “Ne ljuti se čoveče “ i  koji su stariji od 18. godina .[/mks_pullquote]