Film „Južni vetar“finansirala Jovanjica farma

Print Friendly, PDF & Email

Film „Južni vetar“finansirala “Jovanjica” farma

Kako narko novac ulazi u legalne tokove 

 

Ne kaže naš narod džabe da je film mešavina fikcije i stvarnog .Tako se i dešava (jedino valjda u zemlji Srbiji )da film koji govori o zemlji kojom vladaju narko kraljevi bude finansiran parama narko kralja .

 

 

Režiju ovog visokobudžetnog filma je potpisao Miloš Avramović i to 12. godina nakon svog debitantskog dugometražnog filma “Krojačeva Tajna” (2006).

U filmu Petar Maraš (Miloš Biković) je beogradski kriminalac koji krade automobile za svog šefa Cara (Dragan Bjelogrlić), ali kada jednog dana ukrade pogrešan mercedes, i milicija i glavni narko bos (Nebojša Glogovac ) kreću u poteru za njim.

Masa gledalaca je pronašla da radnja filma savršeno odgovara današnjoj surovoj stvarnosti -isprepletenosti političara ,debejaca i narko bosova .

Tako je uostalom i u filmu, ostareli narko bos ili penzionisani debejac (Aleksandar Berček )negde sa planine na svom imanju rukovodi pitanjima života i smrti u gradskoj džungli .Njegova naredba je totalno bezdušna i mirna ,bez emocija „Ako pevac pravi problema -pa zameni ga ?!“

PINK METALIK PREHRAMBENA DAVIDOV BOJA

Milošu Bikoviću -uostalom kao ni Draganu Nikoliću nikad nisu odgovarale uloge grubijana ,njima više odgovaraju uloge špiclova i zajebanata ,jer on kad je besan ispada više komičan nego zao .

Svejedno, film je ponovo dopao u žižu javnosti posle afere „Jovanjice „
Da li je “Jovanjica” proizvodila marihuanu uz logistiku i podršku države ili ne -pitanje je za milion dolara ?

Finansijska podrška državnih agencija, posete ministara i visokih funkcionera, odlazak u inostranstvo kao deo državne delegacije, sumnja na umešanost službenika MUP-a i Vojske,a kao vrh ledenog brega ispada da se tim kriminalnim parama finansirao i film „Južni vetar „

Jovanjica Južni Vetar

Dokaz za to su i odjavna špica filma gde se posebna zahvalnost iskazuje Petru Koluviji i organskoj farmi „Jovanjica „.

Predrag Koluvija -farma Jovanjica

Ta farma,tj.plantaža marihuane-nežnog dečjeg imena „Jovanjica „je otkrivena krajem novembra prošle godine. Prostirala se na više od 10 hektara, i u trenutku kada je policija ušla na posed, zatečeno je 650 kg marihuane spemne za prodaju i još 4 tone sirove biljke.

Čitav slučaj je otkrivan zahvaljujući poštenim policajcima i inspektorima kojih još ima u MUP-u, ali i zahvaljujući ratu koji, izgleda besni između dva suprostavljena klana koje vode Nebojša Stefanović i Andrej Vučić.
Kao šlag na tortu dolazi nam reakcija predsednika Aleksandra Vučića koji preko potpredsednika Srpske napredne stranke Miloš Vučevića podnosi krivične prijave protiv svojih stranačkih kolega – predsednika Srbije i šefa naprednjaka Aleksandra Vučića i njegovog brata Andreja.

Time se afera “Jovanjica”, o navodnoj povezanosti vrha vlasti Srbije sa uhapšenim za proizvodnju droge, seli iz medija u tužilaštvo !

Tvrdi se da je cilj te krivične prijave da se utvrdi istina o navodima predstavnika opozicije o povezanosti braće Vučić sa Predragom Koluvijom, vlasnikom imanja “Jovanjica” kod Stare Pazove, gde je policija nedavno pronašla veliku količinu marihuane.

Davidov kalupi Jagodina -metalik prehrambene boje

Nažalost i to im je džaba jer narod zna da ovakvo korumpirano tužilaštvo neće pošteno suditi i da ceo sistem mora da se menja iz temelja .

U svakom slučaju narko novac se legalno pere kroz filmove ,izgradnju stanova i naravno kroz investicione državne projekte tj izgradnju autoputeva .

Za razliku od“žutih kadrova „ovi naprednjački kadrovi su se usavršili pa sve svoje projekte pokrivaju zakonima i pokušavaju legalno da kradu od države i naroda !

Naravno novac ostavlja svoje tragove pa će ih na kraju ti tragovi novca i dovesti do toga da svi završe u zatvoru, jer narodu je dosta bahaćenja sa narodnim novcem !

U međuvremenu čekamo sudski rasplet ,koga nikad neće ni biti jer ko sme da sudi pošteno i po činjenicama a sve će se završiti kao i na nekom drugom filmu : Stari narko bos koji je preterao odlazi u istoriju a novi mlađi ga zamenjuje !
SJAŠI KURTA DA UZJAŠE MURTA !
Narod se samo pita dokle tako ?

THEGREATALTOCHEF

Na predstojećim izborima ne treba birati između korumpirane vlasti i isto takve opozicije koja bi da se vrati da nas ponovo krade -već treba birati nove ,neukaljane ljude koji će svojim potpisom garantovati da će ispuniti ono što su obećali .
Narod više ne veruje na reč već samo onima koji će potpisom kod notara pod punom krivičnom i materijalnom odgovornošću stati iza svog programa !
Ne pale više izgovori tipa „Država i narod to traže od mene „ ili „Treba biti pragmatičan političar „jer to nas je i dovelo dovde !
Zato treba:
1-PRVO BOJKOVATI PREDSTOJEĆE IZBORE DA VLAST NEMA LEGALITET I LEGIMITED A POTOM NA ULICE PRIMORATI VLADU DA DA OSTAVKU .

2-ZATIM FORMIRATI VLADU NARODNOG SPASA (VNS)KOJU ĆE ČINITI 500 NAŠIH NAJVEĆIH STRUČNJAKA I NAJUMNIJIH LJUDI KOJI ĆE IZMEĐU SEBE IZABRATI DESET NAJBOLJIH KOJI ĆE ČINITI VLADU A OSTALI ĆE BITI DEO TIMA .ONI ĆE POTPUNO BESPLATNO TO RADITI GODINU DANA -ZA NAROD

JBH-Jagodina Black Hornets

A NAROD TRAŽI DA TA VLADA URADI OVO :

Suštinska promena političkog sistema predstavničke demokratije i njena zamena neposrednom demokratijom, gde političar više neće biti profesionalno zanimanje,

Nacionalna strategija razvoja suverene države Srbije do kraja 2100.godine,

Nepriznavanje lažne države Kosovo i prihvatanje Nacionalne strategije za očuvanje Kosova i Metohije u okviru državnosti Srbije,

Raspisivanje referenduma o ulasku u EU,

Raspisivanje referenduma o pristupanju Evroazijskoj uniji,

Raspisivanje referenduma o NATO,

Zakon o lustraciji svih političara od 1989-2019.

Zakon o poreklu kapitala i Zakon o nacionalizaciji imovine nastale na političkim privilegijama i monopolima 1989-2019.godina,

Konkretan Politički program,

Konkretan Ekonomski program.

Konkretan Etički kodeks o ponašanju javnih funkcionera.

TO NAROD TRAŽI !

Related posts