НОВА МАСКА ГЛОБАЛИСТА – “ДЕМОКРАТСКИ СОЦИЈАЛИЗАМ” ТРИЛАТЕРАЛЦА ЈОВЕ БАКИЋА !

Print Friendly, PDF & Email

НОВА МАСКА ГЛОБАЛИСТА – “ДЕМОКРАТСКИ

СОЦИЈАЛИЗАМ” ТРИЛАТЕРАЛЦА ЈОВЕ БАКИЋА !

 

СРБИЈА ЋЕ БИТИ НАША ПРИЧА – А НЕ ПОДМЕТАЧИНА ГЛОБАЛИСТА!

 

Bakić=Vučić

Да ова власт не ваља, то знају већ и врапци на грани. Да видимо шта нам нуде неки политичари, нова лица, као “алтернативу овом систему” који гуши народ као кост у грлу.

Народу јако лепо звучи када се неко “нов” активира на “политичком полигону”, као “лидер” неке странке, нарочито ако тај неко има титулу доктора наука. Титула делује ауторитативно на народ да би се што мање размишљало о чему се заправо ради у комуникационој стратегији политичке кампање. Запамтите једно – титула није вересија ни за шта!

Davidov kalupi Jagodina -metalik prehrambene boje

Шта вам нуди политичар када каже да заступа “демократски социјализам”?

“Демократски социјализам” није нов термин и под њим се подразумевају странке тзв. левичарске идеологије настале у доба Карла Каутског, ревизионисте који се почетком 20. века ОДРЕКАО РУШЕЊА КАПИТАЛИСТИЧКОГ ПОРЕТКА, који је утро пут данашњим тзв. социјалдемократама, левим либералима и демократском социјализму.

Davidov kalupi Jagodina 0604850848
  • Можете ли да рушите систем либералног капиталистичког поретка а да задржите исту врсту капитала, односно капитализам? – НЕ МОЖЕТЕ! Тиме се ништа не руши јер је остала иста врста капитала, а ВРСТА КАПИТАЛА је у основи сваке идеологије, небитно како се та идеологија назива. Према врсти капитала видите да ли се систем мења или не, да ли ће се уопште нешто променити у односу на садашње стање.
    Посредна или директна демократија, у изборном процесу, апсолутно је маргинална ако остане иста врста капитала. Власници средстава за производњу управљају државном политиком, а идеологију можете назвати како год желите, њима то у суштини није битно.

ПИТАЊЕ НА КОЈЕ НЕЋЕТЕ ДОБИТИ ОДГОВОР ОД ЗАСТУПНИКА ДЕМОКРАТСКОГ СОЦИЈАЛИЗМА – ТРИЛАТЕРАЛЦА ЈОВЕ БАКИЋА, као и осталих који заступају демократски социјализам, ГЛАСИ:
– КО ЈЕ ВЛАСНИК НАД СРЕДСТВИМА ЗА ПРОИЗВОДЊУ, У ТОМ ВАШЕМ, ДЕМОКРАТСКОМ СОЦИЈАЛИЗМУ?!

Питајте их!
Инсистирајте да добијете одговор само на то једно питање.
Одговор на ово питање нећете добити јер би одговор оголио њихову нову западну, глобалистичку подметачину.

THEGREATALTOCHEF

Власништво над средствима за производњу је артерија, “жила куцавица”, у систему државе.

Ево о чему се заправо ради:
У свету се идеја левице, која би требала да заступа друштвену својину, свела на псеудолевичарске стереотипе који се намећу кроз лево – либералне медијске садржаје. Управо ти медији су продужена рука западних структура које управљају транснационалним капиталом. Да ли ће власници транснационалног капитала да финансирају медије који промовишу “демократски социјализам” да би уништили сопствени приватни капитал у који су уложили милионе евра? – Наравно да неће. Глобалисти знају да до промене облика капитала са “демократским социјализмом” неће доћи и могу мирно да спавају.
Леви либерали су у свету познати по томе што “све мењају” како се ништа не би променило. Не мења се врста капитала. Зато су леви либерали најбољи колаборационисти властима.

JBH-Jagodina Black Hornets

Заједнички именилац или боље рећи теме на којима “лебде” демократски социјалисти у свету базиране су на подржавању обојене револуције, противљењу национализму (отуда и одрицање Јове Бакића од Косова и Метохије), некритичком односу према глобалистима, инсистирање на директној демократији уз изостављање теме ко су власници над средствима за производњу, а највећи противник им је а ко други него Руска Федерација.

Srbijanews foto-video

Још од времена Карла Каутског наметала се идеја “левице” која, због одрицања од рушења капиталистичког поретка, не може тако да се назива. Дакле, промовише се лажна левица која се одавно одрекла изворних идеја, од времена Каутског, Вилија Бранта, Берлингвера, Сантјага Карла, Георгес Рене Лоуис Маркаиса , па све до Ципраса и нових “револуционара”. Све је то лепо описано у књизи “Западноевропски комунизам и америчка спољна политика” аутора Michaela Arthura Ledeea (линк за књигу “West European Communism and American Foreign Policy” ).
Људима се говори оно што желе да чују, што задовољава уши радничке класе, да би им се потом подвалило оно што је заправо планирано.
“Демократски социјализам”, који је изникао у САД, промовисан је политиком Бернија Сандерса и Александрије Окасио-Кортез. Велики број либералних публикација у ЕУ показују америчке “социјалисте” као пример политичког деловања.
Данас, када се говори о западу и либералима, заправо се говори о демократским социјалистима односно о тзв. “демократском социјализму”, који је радикалан само реторички.
И ко би у Р. Србији био најсигурнији носилац западног демократског социјализма ако не припадник саветодавног одбора Трилатералне комисије у Р. Србији – Јово Бакић! (Линк: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2516464458430749&set=a.362205967189953&type=3&theater )
Средином 19.века, за барона Кетелера (Wilhelm Emmanuel von Ketteler) , тзв. “радничког бискупа” од Мајнца, зачетника католичке социјалистичке политике, говорило се да изјављује такве бесмислице за које се никад тачно није знало да ли су малоумније или лажљивије. Е тако вам је и са “демократским социјализмом” трилатералца Јове Бакића.
Вероватно се питате, да ли постоји неки нов пут за промену система? – Постоји!
О томе неком другом приликом.

СРБИЈА ЋЕ БИТИ НАША ПРИЧА – А НЕ ПОДМЕТАЧИНА ГЛОБАЛИСТА!

 

SRBIJANEWS FOTO-VIDEO

Preneto sa fb stranice Gordane Berarov Valčić

Related posts