NOVINAR I BORAC ZA PRAVDU IZBAČEN BESPRAVNO IZ SVOG STANA

Print Friendly, PDF & Email

NOVINAR I BORAC ZA PRAVDU IZBAČEN BESPRAVNO IZ SVOG STANA

Novinar Duško Velkovski Jutros Izbačen Na Ulicu.

 

Post net uplatnica adresirana na Dušana Velkovskog

U Srbiji je prosto  videti ko je ispravan,pošten i nije lažna opozicija.

Dovoljno je videti da li ga ima u novinama . Država poseduje 90 % svih medijskih kuća u Srbiji i kada oni odluče mogu da ti urade šta hoće a tebe neće biti u javnosti .
Tako su rešili da se osvete  našem poznatom novinaru Dušanu Velkovskom !

Davidov kalupi Jagodina -metalik prehrambene boje

Osim u njegovoj matičnoj kući  Žig info nigde na netu nema niti jedne vesti o slučaju raba božjeg DUŠANA VELKOVSKOG ?

Istražili smo redom u pretragama na online sajtovima Blica ,Alo,B92,Beta,Danas,Informer,Kurir ,N1,Novosti,Srbija danas,Telegraf i Vesti online i ……………….NIŠTA !
NJEGOV SLUČAJ I VELIKA NEPRAVDA NE POSTOJE .

ZA DRŽAVNE MEDIJE JE  NEPRILAGOĐEN I NE PRAGMATIČAN A ZA OPOZICIJU NIJE TIMSKI IGRAČ I PREVIŠE JE RODOLJUBIV .

ZA OSTALE KOJI NE PRATE NJEGOV RAD I NE POZNAJU GA TREBA REĆI DA JE MALO TAKVIH BESKOMPROMISNIH  BORACA ZA ISTINU I PRAVDU  U SRBIJI .

A SADA NJEMU TREBA  VAŠA POMOĆ ,ISTA ONA KOJU JE ON NESEBIČNO PRUŽAO  SVIMA KOJI SU BILI U TEŠKIM ŽIVOTNIM SITUACIJAMA .

THEGREATALTOCHEF

Poznati Srbski novinar i borac za pravdu drugih (slabih i potlačenih ) došao je pod udar “duboke države “.
Nisu hteli da mu oproste to što je raskrinkao lanac trgovaca decom posredstvom državnih ustanova  .

Duško Velkovski  je razotrio ceo lanac trgovine decom, pedofilske kanale pomoću kojih su ta deca prodavana u inostranstvo , razotkrio je kako centri za socijalni rad u državi Srbiji peru novac i zarađuju na  protivpravnim usvajanjima dece  … i zauzvrat, umesto da mu se država Srbija zahvali na tome što je otkrio njihova zlodela , neko mu je protivpravno  u katastru promenio  ime na vlasničkom listu i danas su ga na pravdi boga isterali na ulicu ??????
Bespravno ,idiotski,lažnim dokazima  i kukavički ?!
Definitivno država Srbija i njen pravni sistem ne postoji za siromašne .
Postoji samo za bogate stanovnike “duboke države “.

JBH-Jagodina Black Hornets

Srbija polako postaje država bezakonja  ,gde ako jedan novinar iznese javno ,teške optužbe protiv sopstvene države ,zapravo protiv vrha  kriminogene  vlasti onda umesto javne zahvalnosti može da samo očekuje da mu ta ista vlast zapali kuću,pokuša ubistvo deteta ili nezakonito otme stan .

DUŠAN VELKOVSKI-POTVRDA DA NE DUGUJE NIŠTA DRŽAVI

Znači Dušan nema nikakva dugovanja ni prema državi ni prema nekom pojedincu ,prema nikome zapravo,a njemu je država dužna za neke nezakonite radnje  ,ipak ona po zakonu sile jačeg  rešava da te finansijski i psihički ubije


 ​APEL!
Dule je ostao i bez hrane i bez stvari i što je najgore bez doma nad glavom.

Apelujemo na sve ljude dobre volje, ukoliko su u mogućnosti da pomognu novinaru Dušanu Velkovskom.

Njegov broj telefona  je: 0690524675.

Najbolje je da mu novac pošaljete Post Net uslugom jer se boji da mu novac ne skinu sa njegovog žiro  računa .
Prema našim saznanjima, Dule nije imao obrok već četiri dana kakav zaslužuje.

Ipak ono što nam je sada najpotrebnije jeste da za Duleta nađemo neko privremeno rešenje smeštaja pa molimo sve ljude dobre volje koji mogu da mu ponude smeštaj da mu se jave na telefon 0690524675.!!!!


​Rano jutros novinar Duško Velkovski je izbačen iz svog stana na Karaburmi, od strane izvršitelja i policije. Kako nam je saopštio, javni izvršitelj je bez najave došao u ranim jutarnjim satima sa pripadnicima policije i iselili su ga iz stana. Iseljenje je bilo zakazano za 9 septembar ,Dušan je već podneo žalbu na to rešenje ,ali je nadležni sudija uzeo odmor a rano jutros su ga u stanu iznenadili i iselili .

Nisu mu dozvolili  da uzme stvari iz stana ,a u prvi mah su mu zaplenili i telefon,novčanik i kompjuter ali su mu te stvari na njegovo uporno insistiranje  vratili tek kad su ga izbacili iz stana .

Zapravo , novinaru Velkovskom je izvršitelj već jednom pokušao da oduzme stan u kojem živi već 40 godina. Krajem jula meseca, aktivisti “Krova nad glavom” su uspeli da spreče iseljenje. Kod Dušana Velkovskog postoji niz nelogičnosti u vezi presuda, kako Osnovnog, tako i Apelacionog suda. Postoji osnovana sumnja da su dokumenta falsifikovana kako bi se Dušku Velkovskom oduzeo stan .

SRBSKI OGLASI BESPLATNI

Čak ni to što tzv “izvršni poverilac” nije vlasnik njegovog  stana i što je egzaktno i utvrđeno i prezentovano (pa i iz službe Katastra )očigledno nije bilo  dovoljno za izvršnu vlast ove” lopovske države” .

Niti postoji izvršni dužnik niti izvršni poverilac ali postoji otimačina jedinog krova nad glavom i izbacivanje na ulicu nedužnog čoveka .

Inače, Duško Velkovski je istraživački novinar i  vlasnik portala globalmediainfo , kao i novinar Žig Infa . Velkovski se poslednjih godina najviše bavio istraživanjem oko protiv pravnog oduzimanja dece po Srbiji. Organizovao je raznorazne humanitarne akcije , sakupio milione eura za pomoć deci sveta a sada treba pomoći njemu .

 

Zato humani  Srbi koji se tako osećate ,zapamtite da se sa ovakvom vlašću to može desiti svakome od nas i pomozite čoveku koji je u nevolji .

Srbijanews foto-video

Related posts