JAGODINSKI STRŠLJEN POSTADE BEOGRADSKI VUK

Print Friendly, PDF & Email

 

JAGODINSKI STRŠLJEN POSTADE BEOGRADSKI VUK

JAGODINCI SE ZAHVALJUJU SVOM KAPITENU !

Kapiteni JBH

Jagodina Black Hornets je klub američkog fudbala koji iz godine u godinu beleži sve bolje rezultate .

Miloš Stanojlović -predsednik jagodinskog kluba je izjavio :

“U nepunih 6 godina za naš klub nastupalo je preko 200 igrača u svim uzrastnim selekcijama. Trudimo se svake godine da podižemo nivo organizacije za po stepenik više tako da uz dosta rada, znanja i sreće mi smo danas tu gde jesmo.

Veliki broj momaka nas je (nažalost) napustio iz opravdanih razloga. Neko se povredio ,nekome oporavak duže traje ,neko se uplašio i ne želi  više da se bavi ovim muškim sportom a neko je upisao fakultet u drugom gradu i lakše mu je da se bavi ovim sportom u sadašnjem mestu stanovanja .Nadoknada ljudskog faktora u sportu koji se tek razvija je jedan spor i težak proces, ali da bismo do cilja došli mi moramo stalno da radimo i budemo aktivni.

Ovaj tekst je o momku koji ima cilj i kada bismo vam spomenuli da je bio đak generacije srednje medicinske škole, zatim nosilac priznanja Oktobarka nagrada grada Jagodine za najboljeg sportistu , verovatno bi to bilo dovoljno da se prepozna David Iguman Jevremović .

David  Iguman Jevremović

Jedan od lidera svoje generacije i igrač koji je bio deo 90% dosadašnjih uspeha našeg kluba.

Od 2014. godine prošao je sve selekcije našeg tima, bio reprezentativac Srbije svih uzrastnih selekcija, MVP Balkanskog prvenstva, kapiten juniorske reprezentacije Srbije…

Zabeležio je preko 70 nastupa u dresu našeg kluba!

U više navrata bio je  i pomoćni trener omladinskih selekcija.

Karijeru je započeo na poziciji hvatača i defanzivnog beka, da bi kasnije sazreo kao lajnbeker i, po potrebi, kao ofanzivni linijaš.

David Jevremović br 11.

David je trenutno student Medicinskog fakulteta u Beogradu i izvestan period boravi tamo, gde planira i da ostane da živi. Ideja da David promeni sportsku sredinu naišla je na podršku iz redova našeg kluba.
U prošlosti bilo je sličnih situacija, kao što su pozajmica Đorđa Radovića u tada prvoligaški klub niških “Imperatora”, zatim sezona Stefana Sćepanovića u prvoj portugalskioj ligi koju je krunisao srebrnom medaljom i sada Davidov nastavak karijere u beogradskim “SBB Vukovima”.

Davide, želimo ti puno uspeha ove sezone i u daljoj sportskoj karijeri, srećno” završio je svoje izlaganje Miloš Stanojlović -predsednik jagodinskog kluba .

Related posts