1 600 stranica dokaza nije dovoljno za pokretanje tužbe ?

Print Friendly, PDF & Email

1 600 stranica dokaza nije dovoljno za pokretanje tužbe ?

Sindikat Zaposlenih Policije sa narodom ispred Katanićeve 15

Sindikat Zaposlenih Policije je od 24.12.2018.godine svakodnevno sa narodom u Katanićevoj 15.
Krivična prijava koja je predata tužilaštvu sa preko 1600 stranica dokaza , dokazuje da se u biračkim spiskovima nalazi preko milion i sedamsto hiljada nepostojećih (preminulih) glasača i 300 000 glasova naših građana koji žive u inostranstvu.
Ali džaba dokazi kada tužioc Miroslav Filipović očigledno ne sme da pokrene proces utvrđivanja činjeničnog stanja . Sindikat je ostvario uvid u krivičnu prijavu i utvrdio da su dokazi validni i tačni, te u cilju zaštite ustava i zakona  aktivno se uključio sa narodom da da podršku tužiocu Miroslavu Filipoviću da pokrene krivične prijave i procesuira sve odgovorne za izbornu krađu narodne volje.
Procesuiranjem odgovornih sve vlade od 1990.godine pa do danas bi  se mogle  proglasiti  nelegalnim i svi zakoni i sporazumi koji su štetni po Srbiju i  srbski narod bi se mogli  proglasiti  ništavnim .
Srušili bi  se zakoni :
-Zakon o minihidroelektranama,
-Zakon o obaveznoj vakcinaciji,
-Zakon o izvršiteljima i notarima,
-Zakon o policiji,
-Zakon o vojsci .
Mnogo je još zakona koji su štetni i koji se mogu navesti a srušili bi se se i mnogi sporazumi:
-Briselski sporazum,
-Sporazum o migrantima,
-Ipap sporazum.

Sve napred navedeno bi se rešilo  u jednom danu, a za to je potrebno da dođemo u što većem broju ispred tuzilastva,da se izvrši pritisak na sudstvo da bi tužioc Miroslav Filipović potpisao krivične prijave ,jer će ga narod zaštititi i pomoći da sprovede ustav i zakon RS.

Sindikat  zbog toga trpi velike pritiske i proganjanja, ali mi obećavamo da nećemo odustati ,jer  se sada sa pozitivnim ishodom ove tužbe u jednom danu rešavaju svi naši problemi i na taj način dobijamo mogućnost da  oslobodimo Srbiju i srbski narod od štetnih ugovora  !

Pozivamo javno sve organizacije  koje je Sindikat Zaposlenih Policije podržao i bio prisutan u njihovoj  borbi za prava, da sada nas podrže  kao sto smo mi uradili kada je  njima trebala podrška:

-Vojni Sindikat Srbije
-Nema podele-nema predaje!
-Odbranimo reke Stare planine i sva udruženja za odbranu reka u Srbiji.
-Studentska udruzenja.
-Predsednika mesne zajednice Rakita Deska i meštane sela Rakita.
-Organizacije koje su se borile protiv poskupljenja goriva.
-Udruženja penzionera.
-Ratne vojne veterane.
-i sve ostale neimenovane  organizacije koje smo podržali.

-“Bili smo uz Vas kad je Vama  bilo potrebno ,sada ste potrebni Vi nama ,da zajedno sa narodom rešimo sve probleme, oslobodimo Srbiju i narod tj.vratimo Srbiju narodu.Rešenje svih problema je u Katanićevoj 15. Pozvani ste svi, mi smo tu”.

SINDIKAT ZAPOSLENIH POLICIJE i Dostojni Srbije .

Related posts