POMOĆ ZA JELENU MILOJEVIĆ-2

Print Friendly, PDF & Email

POMOĆ ZA JELENU MILOJEVIĆ-2

Za Jelenin samostalan korak -NAŠE MALO JE NEKOME SVE

Roditelji odeljenja 3/2 osnovne škole 17.oktobar pokrenuli su akciju pomoći našoj sugrađanki Jeleni Milojević kojoj je potrebna operacija kičme a čija ćerka pohađa tu školu.

JELENA MILOJEVIĆ SMS IZ SRBIJE

Cela škola se okupila i rešila da održi humanitarni koncert  u sali Kulturnog centra u Jagodini u kome je učestvovalo  više  plesnih klubova i muzičkih  škola iz Jagodine.

JELENA MILOJEVIĆ HUMANITARNA FONDACIJA BUDI HUMAN

Učestvovali su :

                                                         Baletski studio Perla 

PLESNA ŠKOLA TUTU DENS 

 Plesni klub DRIM TIM

 

MUZIČKA ŠKOLA “VLADIMIR ĐORĐEVIĆ”-JAGODINA 

Jelena bi ako sakupi novac za tu operaciju mogla samostalno da stoji i da hoda neke kraće relacije bez pomoći štaka a za duže relacije bi morala ipak da koristi jednu štaku .Za onog ko je suočen sa oduzetosti donjih ekstremiteta već 17 godina je to veeeeliki napredak !

 

Sama operacija se sastoji od tri tretmana i košta 16 500 eura .


Humanitarna fondacija BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić

prikuplja novčana sredstva za Jelenu Milojević (1984).

Jelena je 2001. godine hitno primljena u bolnicu radi lečenja kompresivnog preloma pršljena L1 zadobijenog padom sa visine oko tri metra. Neurološki nalaz ukazuje na flakcidnu paraparezu – delimičnu oduzetost donjih ekstremiteta.

Nakon toga je provela dve godine vezana za invalidska kolica, ali zahvaljujući operacijama i dugogodišnjim rehabilitacijama, Jelena je danas samostalno pokretna uz pomoć štaka i uz korišćenje plastičnih potkolenih ortoza sa tabanskim produžetkom za oba stopala.

Kako bi Jelenin višegodišnji trud bio potpun, neophodna su joj sredstva za tretmane matičnim ćelijama kako bi mogla samostalno da se kreće bez ikakvih pomagala.

Pomozimo Jeleni! Upišimo 560 i pošaljimo SMS na 3030. Njoj možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.

Za Jelenin samostalan korak! Budimo humani!


JELENA MILOJEVIĆ SMS IZ ŠVAJCARSKE

Related posts