Ivan Ivanović našao novi posao-postaje Deda Mraz

Print Friendly, PDF & Email

Ivan Ivanović našao novi posao-postaje Deda Mraz
Emitovana poslednja emisija na Youtube 

Nema više nagledanijeg i najduhovitijeg šou programa u Srbiji, „Veče sa Ivanom Ivanovićem“.

Petkom u 22 . njegova verna publika se okupljala ispred malih ekrana i očekivala neočekivano.Iz sezone u sezonu je dizao lestvicu i otišao je u trenutku kad je bio na vrhuncu slave .

Ivan Ivanović ne krije da je srećan zbog uspeha koji traje sve ovo vreme bez obzira na mnoge izazove na tom putu. „Ponosan sam na ceo period i sve što smo do sada uradili, bilo bi glupo da nešto posebno izdvajam. Prolazili smo i kroz lepe i kroz teške trenutke ali smo uspeli da sačuvamo vrednost emisije. Zapravo, najponosniji sam na moj tim“.

U 10-toj jubilarnoj sezoni TV Prva je promenila vlasnika  i Ivan nije hteo da dozvoli da ga oteraju  već je sam otišao!
“Došao je tiho i otišao u legendu ” rekli bi neki .

ivan ivanović

Do sada je ugostio brojna svetski poznata imena. Tako su mu u gostima, između ostalih, bili: Monika Beluči, Sting, Brajan Feri, Konča Buika, Bili Ajdol, Entoni la Palja, Alen Delon, Majkl Madsen, Stiven Sigal, Žan-Mark Bar, Arman Asante, Luiš Figo, Zaz, Erik Bardon, Rudolf van Vin, Edi Grant, Gloria Gejnor, Plasido Domingo, Ričard Drajfus…

Novogodišnja emisija je je uvek bila humanitarnog karaktera ,i za ovih 10-tak godina su uspeli  da skupe ogromne novce  koji su dati u humanitarne svrhe  a uspeli su i da ispune neke neočekivane želje ,npr .platili su veštačku oplodnju mami i tati  jednog deteta koje je želelo batu ili seku .
Udruženje roditelja za decu sa posebnim potrebama (MNRO) iz Jagodine je imalo hladnu učionicu i Ivan Ivanović  im je za Novu Godinu poklonio elektrokalorifer.
Zato Ivane srećna ti Nova 2019-ta godina koju si započeo kao Deda Mraz !

PINK METALIK PREHRAMBENA DAVIDOV BOJA

 

Related posts