Jagodina i Jagodinci neće više da ćute

Print Friendly, PDF & Email

Jagodina i Jagodinci neće više da ćute

Pokret “NEĆEMO DA ĆUTIMO “postaje jedina opozicija u Jagodini

Pokret “Nećemo da ćutimo”

Posle 15 godina naš grad Jagodina dobija  pravu i jaku opoziciju u vidu pokreta “NEĆEMO DA ĆUTIMO ”

Pokret je osnovala grupa intelektualaca iz Jagodine 25. oktobra 2018  i  trenutno broji 400 članova sa tendencijom konstantnog povećanja.

Davidov kalupi Jagodina -metalik prehrambene boje

U subotu 22. decembra od 20h u TC Žir, ulica Vuka Karadzića, pokret je imao svoju drugu redovnu skupštinu  kojoj je prisustvovalo preko 150 članova pokreta .
Na  skupštini  je podnet  izveštaj o dosadašnjem radu i doneta je jednoglasna odluka da se dozvoli predsedništvu  pokreta da se započnu pregovori za “eventualno moguće” koaliciono udruživanje sa politički bliskim strankama, imajući u vidu vanredne parlamentarne izbore o kojima je  bilo reči predhodnih dana u medijima.

 

Osnivač pokreta je Mita Arsić – poznati jagodinski sportski menadžer ,osnivač  Kancelarije za mlade kao i predsednik NVO Udruženja Srce Srbije a u predsedništvu su još i diplomirani inžinjer hemije – Velimir Janković i Saša Marinković dipl.ecc.

“Hvala Vam puno što ste se odazvali  u ovako velikom broju .Mi nismo politička partija i mi nismo političari  već pokret građana Jagodine  kome je dosta laži,nepotizma i korupcije u našem divnom gradu .Mi želimo promene . Počastvovan sam što sam izabran za predsednika pokreta i verujem da ćemo vrlo brzo reći da je Jagodina  bolje mesto za život zahvaljujući svima nama .Čeka nas puno posla jer  ovaj pokret je jedina nada da se vrati osmeh na lice građana Jagodine .
Za to su nam potrebni novi ljudi ,nepotkupljivi i nekorumpirani ,koji će razmišljati svojom a ne tuđom glavom.Zato pozivam sve dobronamerne Jagodince  koji žele da se uključe u rad Pokreta “Nećemo da ćutimo “ da nam se jave sa svojim idejama i sugestijama “poručio je osnivač pokreta  Mita Arsić.

PINK METALIK PREHRAMBENA DAVIDOV BOJA

Related posts