Zaštita od stresa i straha

Print Friendly, PDF & Email

Zaštita od stresa i straha

Spasoje i Slobodan Vlajić ponovo gostuju u Jagodini u  četvrtak 8. novembra 2018 od 18 časova u zgradi Pomoravskog Okruga (ulica Knjeginje Milice 35 A)

Družićemo se sa vrsnim stručnjacima iz oblasti Fizike i tehnologije svesti Spasojem Vlajićem i iz oblasti psihologije uspeha Slobodanom Vlajićem.

Spasoje Vlajić je diplomirani inženjer kristalografije, naučnik i pisac , stručnjak za tehnologiju svesti. Po mišljenju domaćih i svetskih stručnjaka, njegova otkrića mogla bi da imaju epohalni značaj u razvoju nove tehnologije zasnovane na korišćenju energije misli ispoljene i preko zračenja moždanih ćelija.

Spasoje Vlajić srpski naučnik, je i pronalazač svetlosne i svesne formule i takođe jedan od osnivača „Centra za istraživanje nasleđa Nikole Tesle“. Objavio je do sada više od trideset knjiga i naučnih radova, a neki od naslova koje je objavio su i:
„Svetlosna formula“ (1984), „Lečenje zvukom i bojama“ (1992), „Svestna formula“ (1996), „Teslini milenijumski darovi“ (2002), „Ovako govori Tesla“ (2002), „Lečenje mislima“ (2003), „Razmišljajte kao Nikola Tesla“ (2005), „Moć je u mislima“ (2007), „Tesla čovek-anđeo“ (2011)…

PINK METALIK PREHRAMBENA DAVIDOV BOJA

Njegova formula za ostvarenje želja i misaono sinhroni motor u samim su temeljima nove Fizike i tehnologije svesti.

Slobodan Vlajić muzičar i pisac , znanja iz Fizike i tehnologije svesti pretočio je u svojstvenu i svojevrsnu praksu svojih pisanih i muzičkih dela . Jedini istinski tvorac muzike na frekfenciji zdravlja .

Davidov kalupi Jagodina 0604850848

Related posts