Skriveni zakoni sudbine

Print Friendly, PDF & Email

Skriveni zakoni sudbine

Poboljšajte budućnost pre nego što se dogodi!

Skriveni zakoni sudbine

Spasoje i Slobodan Vlajić ponovo gostuju u Jagodini.U četvrtak 11. oktobra od 17. časova u sali Pomoravskog okruga  ponovo ćemo se družiti sa dvojicom naučnika .

Spasoje Vlajić, diplomirani inženjer kristalografije i stručnjak za tehnologiju svesti. Po mišljenju stručnjaka, njegova otkrića mogla bi da imaju epohalni značaj u razvoju nove tehnologije zasnovane na korišćenju energije misli ispoljene i preko zračenja moždanih ćelija. Njegova formula za ostvarenje želja i misaono sinhroni motor u samim su temeljima nove fizike i tehnologije svesti.

Davidov kalupi Jagodina -metalik prehrambene boje

U životu postoji jedna vrednost koja često drugima ostaje skrivena, ali je čovek oseća duboko u svojoj duši: to je  ono što osećamo da je naša sudbina ili put ili pravac  kojim treba da idemo.

Ništa što se dešava u našem životu nije nenamerno niti događaji u našem životu nisu plod slučajnosti, već su nam na tajanstven način predodređeni.
Kako inače shvatiti  da iz miliona ljudi koji su oko nas,  nama dođu baš oni koji utiču na naš život, vuku konce naše sudbine, kao da pripadamo istovetnoj tajnoj organizaciji, ili poglavljima jedne iste knjige!

Sudbina se ispoljava putem znakova i nagoveštaja, koji nam se isprva učine beznačajni, a za koje tek kasnije uvidimo da su bili od presudnog značaja po nas i naš život
Razumevanje svega toga sudbinskog u našim životima je od presudnog značaja ,jer onaj ko vidi sva ta skrivena značenja  i uticaje može da promeni budućnost koja će se tek dogoditi ?!
VIŠE O TOME NA PREDAVANJU OVA DVA NAUČNIKA !

Related posts