Prvi memorijalni turnir u flegu za Stevu Miletića

Print Friendly, PDF & Email

Prvi memorijalni turnir u flegu u spomen na Stevu Miletića

Stršljeni organizuju  fleg turnir u Jagodini 

JBH TEBE ČEKAMO

U nedelju 9. septembra s početkom u 11.h u sportskoj hali JASSA domaći Jagodinski Stršljeni organizuju prvi memorijalni turnir u spomen na  našeg trenera  Stevu Miletića .
U planu je da se ovaj turnir ustali i omasovi pod okriljem SAAF-a, da uz Trofej Beograda okuplja fleg selekcije širom Srbije van njihovih sezona i da  na taj način održava tu decu u takmičarskom  konitnuitetu preko cele godine .Na turniru mogu da učestvuju deca samo uzrasta do 15 godina i mlađa  (U 15 Flag Footbal).

Na turniru učestvuju pored domaćih Stršljena i fleg ekipe Imperatora iz Niša ,Vukovi iz Beograda i Kraljevske Krune  iz Kraljeva .

Davidov kalupi Jagodina 0604850848

Stevan Miletić  je jedan od najzaslužnijih ljudi za razvoj američkog fudbala u Jagodini. Jedan je od osnivača ’Strawberry Celts-a’ i kao glavni trener je predvodio prvi tim od 2005. do 2011. godine, kada je i ostvaren najveći uspeh do tada, plasmanom u playoff za ulazak u Super ligu Srbije.

Bio je na čelu stručnog štaba koji je po prvi put u istoriji jagodinskog sporta angažovao američke igrače. Takođe je mnogo radio sa mlađim selekcijama i na put izveo brojne talentovane igrače, a 2013. se zbog bolesti povlači iz sporta.

Stevan Miletić je preminuo 20. oktobra 2017. godine nakon duže bitke protiv teške bolesti.Pehare pobedniku će predati njegova supruga ​Mirjana Miletić.

Klub iz Jagodine  se potrudio da deci obezbedi najbolje uslove -halu sa tribinama, svlačionice, pehare, medalje, majice, hranu, osveženje i posetu jagodinskom Aqva parku .

Zato sve ljubitelje američkog fudbala ljubazno pozivamo da svojim prisustvom uveličaju  ovaj dogadjaj i da prvi memorijalni turnir protekne u najboljem redu a jagodinci da se pokažu kao najbolji domaćini !

Related posts