Indijanci razbili košnicu Stršljena

Print Friendly, PDF & Email

Indijanci razbili košnicu Stršljena

Stršljeni preumorni da naprave preokret u zaostaloj utakmici 1 kola

Meridian Indians 38-Jagodina Black Hornets 6

Stršljeni su u zaostaloj utakmici 1. kola Sport klub lige Srbije pokazali da ih je skupo koštao poraz u predhodnom kolu od Divljih Veprova iz Kragujevca .
Ni traga od one visprene ekipe koja je lomila sve svoje protivnike odličnom pas igrom .Kao da je ova utakmica odigrana odmah posle one u Kragujevcu ,jagodinska ekipa se nimalo nije trgla iz letargije poraza i delovala je previše umorno ,bez volje i želje za pobedom .

Nastavili su da padaju sve dublje i dublje u poraz i niko nije smogao snage od igrača da učini nešto da se ekipa povrati !

Igra jagodinaca može se opisati ovako:

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

U trečoj četvrtini je qwoter Austin Stubbs (QB) bacio pas od 57 jardi, koji je mladi WR Bogdan Pavlović pretvorio u tačdaun .PAT je bio neuspešan .

Meridian Indians 38-Jagodina Black Hornets 6

*********************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************

Za razliku od njih ,ekipa domaćina je blistala ,u odbrani odlična u napadu još bolja .

Goran Zec  je blistao.On je otvorio na samom početku utakmice poentersku seriju trčanjem od 11 jarda   i na samom kraju zatvorio poentersku seriju Indijanaca trčanjem od 4 jarda.

Zec i mlađani Aleksandar Borković su pravili pravi dar -mar u odbrani Stršljena pa je tako Aleksandar vratio kik-of čitavih 90 jardi a da ga igrači Stršljena nisu skoro ni dotakli .

Ne zna se ko je bio bolji od braće Borković , da li Aleksandar ili Stefan .Uz odlične blokove čitave ekipe i anemičnu igru Stršljena ekipa Indijanaca se prosto poigravala sa nemoćnom jagodinskom ekipom.

U listu strelaca upisali su se još i Petar Đurić trčanjem 47 jardi  i Darko Klasan fild-golom.

Srbijanews foto-video

Posle ovog teškog poraza jagodinci su zacementirali svoju poziciju na 4-tom mestu a u zadnjem kolu ih očekuje još jedna teška utakmica sa beogradskim Vukovima .Da li će mladi trener Andrija Živković uspeti da povrati ekipu videćemo za dve nedelje na domaćem terenu u Jagodini.
Po svemu sudeći to je i krajnji domet ove mlade ekipe iz Jagodine koja je ipak postigla odličan rezultat u svom prvom pohodu u prvoj ligi.

Indijanci će po svemu sudeći biti treći u prvenstvu posle 5-og  kola a u zadnjem kolu ih očekuje duel protiv Legionara iz Sremske Mitrovice .

PINK METALIK PREHRAMBENA DAVIDOV BOJA

Rezultat

Team 1 2 3 4 FT
Meridian Indians 7 7 17 7 38
Black Hornets 0 0 6 0 6

7 : 0 — pas 11 yd, Bler Blek za Gorana Zeca; PAT Darko Klasan
14 : 0 — trčanje 47 yd, Đurić; PAT Klasan
17 : 0 — fild-gol 19 yd, Klasan
17 : 6 — pas 57 yd, Ostin Staps za Bogdana Pavlovića; PAT neuspešan
24 : 6 — vraćanje kik-ofa 90 yd, Aleksandar Borković
31 : 6 — pas 83 yd, Blek za Stefana Borkovića; PAT Klasan
38 : 6 — trčanje 4 yd, Zec; PAT Žurkić

FACEBOOK ALBUM SA SLIKAMA

 

Related posts