ARSIĆ KANDIDAT PSG ZA MINISTRA SPORTA

Print Friendly, PDF & Email

Arsić kandidat PSG za ministra sporta

I mi Dr. za trku imamo !

PSG POKRET SLOBODNIH GRAĐANA

Na predsedništvu PSG, jednoglasnom odlukom Mita Arsić iz Jagodine je izabran za predsednika odbora za sport,pa je time automatski postao kandidat PSG za ministra sporta, tj. za  ministarstvo  u senci.

Arsić je najmladji predsednik odbora i jedini predsednik odbora koji nije iz Beograda.

Predsednike odbora predstavljaju izuzetno kompetentni stručnjaci iz raznih oblasti, koji do sada nisu bili ni na kakvim političkim fukcijama.

Davidov kalupi Jagodina -metalik prehrambene boje

Uz Mitu Arsića iz Jagodine kandidati su postali i Prof. dr Rade Veljanovski – odbor za medijsku politiku, Prof. dr Janko Baljak – odbor za kulturu, Prof. dr Biljana Stojković i Prof. dr Staša Babić – odbor za obrazovanje, Dr Igor Prka – odbor za poljoprivredu, Dr Ana Janković Jovanović – odbor za ljudska i manjinska  prava i rodnu ravnopravnost kao i  diplomirani pravnik  Aleksandar Olenik-zadužen za  pravni tiim PSG.

PSG i njen predsednik Saša Janković  su  ocenili  da se nastavlja sa modelom  pljačkaških privatizacija i tajnih ugovora, kao i pranja novca,te da u vrhu vlasti vladaju kadrovi sa lažnim diplomama i  političkog preletaštva,te se spirala autokratskog režima pre neminovnog  kraha očigledno  zaoštrava.

Dok vlast čini sve da ljude uveri da dno ne postoji i da su svi isti, Pokret slobodnih građana je spreman da gradi Srbiju kao otvorenu, socijalno pravednu, institucionalnu, prosvećenu zajednicu slobodnih ljudi, izjavio je Saša Janković .

Srbijanews foto-videonews

Related posts