Anđeli Pakla stižu u Jagodinu

Print Friendly, PDF & Email

Anđeli Pakla stižu u Jagodinu

Zarada protkana strahom

 

Danas su  počele da stižu velike grupe motorciklista iz Evrope u Jagodinu .

Jagodinci ko Jagodinci reaguju promenljivo ,neko je uplašen i obećava da neće odlaziti u kompleks oko Aqva parka a drugi znatiželjniji jedva čekaju da vide te dolarske  milionere na motorima   .

A oni stižu iz zemalja Evrope, Amerike, Kanade, Australije i Novog Zelanda pa čak i jedna posada dolazi iz Egipta, što znači da će i Afrika imati svog predstavnika .

Skup će  se održati  na terenima sportskog saveza ” JASE” a  u Aqva parku i Sportskoj hali će biti celodnevni programi .

PINK METALIK PREHRAMBENA DAVIDOV BOJA

Ako posluži vreme gosti će se danju kupati i sunčati  a rok program je uveče  u hali . Taj prostor je samo za članove bajkera, pristup drugim građanima neće biti  moguć.

Na parkiralištu ispred Sportske hale i Akva parka biće parkirani motori.Taj prostor biće ograđen u visinu od  dva metra, i u dužinu od  1.800 metara.

Udarni dani okupljanja su 31.maja i 1.juna, a 3.juna se motoristi već  pakuju i odlaze.

Iako se očekuje da Jagodina kao grad dosta zaradi to će biti mučenje za veliku većinu Jagodinaca koji neće imati baš nikakve vajde od ovog skupa .Sinoć je bila proba ozvučenja i sama pomisao da će to treštati cele noći (a čulo se bogami na Strelištu kao da je muzika bila u centru grada a ne kod Aqva parka ) plaši normalne ljude .

Kajmak od zarade će uzeti samo određene firme i to one bliske vlasti a građani će se zadovoljiti da po običaju gledaju i uživaju u muzici .

Srbijanews foto-video

 

Related posts