Jagodinski Stršljeni pobedili Borske Zlatne Medvede

Print Friendly, PDF & Email

Jagodinski Stršljeni pobedili Borske Zlatne Medvede

Jagodina Black Hornets – Bor Golden Bears 46:15

Austin Stubbs

Jagodinski Stršljeni sigurno koračaju svojom prvoligaškom stazom .Treću utakmicu za redom Jagodinci beleže pobedu .Ovaj put na stadionu FK Morave iz Ribara stradali su Medvedi iz Bora .

Utakmica je počela u 17 časova po izuzetno lepom vremenu .Idealno vreme ,za proveru svoja dva pojačanja iz Portugala -da se vidi kakve su akvizicije dobili ?
Pošto je jagodinska ekipa imala dosta povređenih igrača ,veoma je bilo bitno da se dva mlada  igrača iz Portugala uklope u ekipu ,shvate sistem igre  koji traži na terenu mlad trener Andreja Živković i da se ujedno nastavi pobednički niz .  Afonso Feria (WR/DB) i Jardel Andrade (RB/LB) su opravdali očekivanja domaćih navijača i odmah zadobili njihove  simpatije .

Nažalost tokom same utakmice povredio se još jedan igrač iz Bugarske ,pa je doktor na terenu imao pune ruke posla što kod Jagodinaca -što kod Borana ( i oni su imali jednu ozbiljniju povredu ).

Utakmicu je rešila jača klupa Jagodinaca ,njihova veća  želja za pobedom ,dobra igra domaćeg kvotera  Austin Stubbs (QB)  ,kao i domaći resiveri  koji su bili za klasu bolji od protivničkih igrača !

Bogdan Pavlović (WR),Dejan Srećković (WR)Aleksandar Milenković (WR) juniorski reprezentativci Srbije  su pokazali svojim zalaganjem kako se brane boje kluba .   Austin Stubbs (QB) je radio ono za šta je i doveden u ekipu -bacio je preko 250 jardi  za  7 tačdauna  na utakmici .

I ostali u ekipi su bili odlični ,pružili su maksimum na utakmici pa rezultat nije izostao .

Srbijanews foto-video

Kretanje rezultata:
1/4
6:0 Stubs za Pavlovica 8j, neuspesan pat
2/4
13:0 Stubs za Retlifa 28j, Živkovic pat
19:0 Stubs za Sreckovica 15j, neuspesan tpc
26:0 Stubs za Sreckovica 42j, Živkovic pat

3/4
33:0 Stubs 40j za Milenkovica, pat Živkovic
4/4
33:8 Dison za Gereta 15j, Geret tpc
40:8 Stubs za Pavlovica 42j, pat Živkovic
46:8 Stubs za Pavlovica 50j, neuslesan tpc
46:15 Bogdanovic 1 jard trcanje, uspesan pat

 

Davidov kalupi Jagodina -metalik prehrambene boje
FACEBOOK ALBUM SA SLIKAMA

Related posts