Melem za lice i vrat KSENIJA

Print Friendly, PDF & Email

Melem za lice i vrat KSENIJA

Melem Ksenija

Melem za lice i vrat iz kolekcije melema KSENIJA je spoj našeg tradicionalnog recepta i recepture iz ruskog manastira.

Sačinjen je od najkvalitetnijih sastojaka. U svom sastavu ima ulje nevena, ulje kantariona, ulje ruzmarina, E vitamin dobijen iz biljaka, tinkturu lekovitog bilja iz Rusije, hladno ceđeno ulje suncokreta koje u sebi ima visok procenat vitamina F kao i B kompleks i 100% najkvalitetniji čist pčelinji vosak.

Sam melem je jak koncentrat i nanosi se u tankom sloju. Melem deluje višestruko čineći ga jedinstvenim na našem tržištu.

Osnovna namena mu je nega kože lica i vrata posebno kod upalnih procesa na koži, crvenila i pojava kapilara. Svi znamo lekovita svojstva kantariona i nevena ali ovde je primarni ruzmarin koji je poznat baš po svom delovanju na razne upalne procese. Redovnom upotrebom melema koža postaje glatka, sjajnija, sa vidno umanjenim borama kao i smanjenim crvenilom . Takođe je pokazao odlične rezultate kod kože skone alergijama. Pošto je melem bez konzervansa nema bojazni od nanošenja na gnojne čireve i bubuljice gde je pokazao zavidne rezultate.

Melem se koristi tako što se na opranu kožu nanese u tankom sloju i ostavi 10 minuta da koža upije. Nanosi se ujutru i uveče. Bez problema može i kao podloga za šminku.

Melem Ksenija

Obzirom da je melem koncentrat kutija od 30gr zamenjuje 2 do 3 teglice klasičnih krema.

Iskustva korisnika su pokazala da je osim gore navedenih namena pokazao odlične rezultate u otklanjanju perifernih ožiljaka posebno onih od opekotina.

Takođe su zapažanja da efikasno uklanja plitke bore a one duboke vidno ublažava. Štiti i neguje ispucalu kožu pa su iskustva kupaca više nego pozitivna.

Dvoje korisnika su ublažili staračke fleke a neke i uklonili u potpunosti.

Melem možete nabaviti po promotivnoj ceni do kraja aprila na  fejsbuk stranici Melem Ksenija !

Srbijanews foto-video

Related posts