„LET KA USPEHU“ ANE KUKIĆ

Print Friendly, PDF & Email

„LET KA USPEHU“ ANE KUKIĆ

Narodna Biblioteka Jagodina

 

U četvrtak 8. ebruara  2018 u 17. časova  u Narodnoj biblioteci “Radislav Nikčević”u Jagodini  biće održana promocija knjige “Let ka uspehu ” Ane Kukić.

“Let ka uspehu “je knjiga koja leči dušu. Trebali bi je pročitati svi oni koji pate i nalaze se u duševnoj krizi, ali i oni najuspešniji, duševno najstabilniji i najčvršći, kako bi znali sačuvati svoj uspeh, zdravlje i životni optimizam.

Pisac želi svojim knjigom pomoći ljudima da nađu sebe ,upoznaju svoje unutrašnje biće  i pronađu snagu za optimizam  ,sreću i  na kraju uspeh kada sve to postignu .Knjiga je nastala delimično na osnovu sopstvenog iskustva pisca  a delimično na osnovu ideja svojih  saradnika – prijatelja .

Ankica Ana Kukić rođena je u Adi, pored Drave, danas Veliko Polje u Virovitičko-podravskoj županiji. Do 1990. godine radila je u Beogradu, baveći se prosvetno-pedagoškim radom. Sledećih  18 godina radila je u Bečkim dečjim bolnicama s decom kojima  je potreban optimizam, razumevanje, podrška, volja, vera, nada i ljubav. Kako bi im put ozdravljenja bio što kraći pisac  ovu knjigu posvećuje svima koji žele lepši i sretniji život.

Autorka će osim o svojoj knjizi koja je posvećena svima koji žele lepšiji i srećniji život  govoriti o stvarima koji čine život srećnim :Optimizmu-Sreći -Prijateljstvu-Disciplini-ali najviše o Ljubavi !

Milun Vasić -Odeljenje za kulturno.obrazovne programe i podsticanje čitanja.

Davidov kalupi Jagodina -metalik prehrambene boje

 

Related posts