“JASSA” organizator  manifestacije “Zimske čarolije “

Print Friendly, PDF & Email

“JASSA” organizator  manifestacije “Zimske čarolije “

Venčanje Jelene Racić i Danijela Antonijevića

U poznatom jagodinskom izletištu Potok  i zimi kao i leti puno je kulturnih dešavanja .

Ove zime osim tradicionalnog skijanja na ledu (koje je doduše smešteno u centru grada ),grad je obezbedio deci i starijima novu zanimaciju -pravi sneg .Iako su  temperature visoko iznad nule ,zahvaljujući veštačkom snegu koji pravi tzv. “Top za sneg ” jagodinska deca će ceo zimski raspust uživati u skijanju i sankanju .
Deke i bake ,mame i tate su preplavili izletište Potok i iskoristili ovo lepo vreme da se zajedno sankaju i skijaju .

Besplatno je skijalište,sankalište,dečiji ski pas i škola skijanja“. Na licu mesta na raspolaganju građanima je iznajmljivanje kompletne ski opreme, što podrazumeva skije, cipele i štapove i to iznosi 150 dinara za ceo dan.

Naravno da su u nedelju tu lepotu iskoristili i mladenci Jelena Racić sa Kolonije i Danijel Antonijević iz Končareva da posle crkvenog venčanja u prelepoj končarevačkoj crkvi naprave i neku fotografiju na snegu .

Srbijanews foto-video

Izletište Potok ima još prelepih mesta za fotografisanje ,fontane i slapove ali se oseća potreba da lokalna samouprava napravi i takav neki prirodni dekor gde bi se mladenci slikali i to u obliku nekih  SLAVOLUKA  ili DRVOREDA od ukrasnog šiblja i grmlja .To bi bilo neko univerzalno mesto gde bi se pored mladenaca slikali i turisti i koje bi oslikavalo moderan duh grada Jagodine kakav on i zaslužuje .Takođe bi moglo i leti da se iskoristi i onaj deo preko puta bine za letnja venčanja sa matičarem u prirodi .

This slideshow requires JavaScript.

Vodopad bi tu bio neizostavan dekor jer je on kao najveći vodopad na Balkanu i zaslužio da bude u centralnom delu svetovnog venčanja .
Svaki jagodinac je ponosan na jedno tako lepo mesto kakav je postao nekadašnji Aračlijski Potok .

 

 

 

 

Related posts