Jagodinski Stršljeni overili polufinale !

Print Friendly, PDF & Email

Jagodinski Stršljeni overili polufinale !

Pirates – Black Hornets 0 : 45

Pirates – Black Hornets 0 : 45

Fantastična igra juniora jagodinske ekipe .Rezultat od čak 45 golova razlike  nije bio i pokazitelj igre na terenu jer se na terenu vodio pravi rat .

Bilo je tu dosta nesportskih poteza oba tima ,treneri su više puta reklamirali kod sudija nesportske poteze ali ……………… sudije su ostajale neme  na sva ta upozorenja .

Zato su igrači uzimali stvar u svoje ruke i prava je sreća što nije došlo do ozbiljnijih povreda .

Pirati su svo vreme bodrili svoj tim i sebe međusobno ali osim dreke i povika  nisu u igračkom smislu mnogo pokazali .

Raspoloženi i odlično razigrani Stršljeni od strane odličnog qvoterbeka Dejana Srećkovića, imali su napade čas kroz sredinu čas pasovima i u toj raznovrsnoj igri Zemunci nisu umeli da se snađu i da im pariraju.Sa ovom i ovakvom igrom Jagodinci ciljaju sam vrh juniorske lige  ove godine .

Reprezentativci iz redova Jagodinaca  su bili predvodnici i prave vodje svoje ekipe .

Davidov kalupi Jagodina -metalik prehrambene boje

 

 

 

 

 

Qvoterbek Dejan Srećković  je fantastično razigravao svoje resivere  a najbolji među njima Bogdan Pavlović je postigao čak tri tačdauna od toga drugi pasom od preko 50 jardi .

Strahinja Jevremović je iz utakmice u utakmicu sve bolji, nije promašio ni jedan PAT a uspeo je i da vrati protivnički kikof i istrči preko 80 jardi .
Njegov brat David Jevremović je svojom igrom pokazao zašto je kapiten i reprezentacije Srbije i jagodinskih Stršljena -igrao je kapitenski celu utakmicu ,tako da niko  nije ni primetio da je celo poluvreme igrao sa izčašenim palcem koji je sam vratio  na svoje mesto .Iako je ekipa Pirata gledano sa strane  bila i krupnija i teža ,David ih je razbacivao po terenu  sa takvom lakoćom da je bilo uživanje gledajući ga !
Takođe i importi koji su došli u Jagodinu su ostavili zapažene role .Treba pomenuti i importa iz Obrenovca Ivana Pantića koji je u finišu utakmice na iskustvo i snagu izborio trčanjem TPC.

Sa ovakvom raznovrsnom igrom ,poentiranjem i pasom i trčanjem  bilo ko da dodje u polufinale u Jagodinu moraće dobro da razmisli kako da im parira i sa koje strane da se čuva !

Miloš Stanojlović je izjavio “Protivnik je pružio čvrstu borbu, iako rezultat na semaforu to baš ne oslikava. Bilo je i po nekih gestova u redovima oba tima koji bi trebalo da služe za nauk i nama i njima, ovo je sport u kome akteri ‘lako planu’ i nekad dodje i do nekih manje lepih trenutaka. Iz toga svi treba da učimo. Zadovoljan sam igrom našeg tima, igrači i treneri su svesni nekih grešaka u igri koje će ispraviti i unaprediti u daljem takmičenju, u to sam siguran.”

Najverovatniji termin igranja polufinalnog duela između Jagodine Black Hornets i Lavova iz Vršca je subota 25. novembar  na terenu u Ribaru sa početkom od 13 časova .
Očekuje se dosta domaćih navijača  koji će doći da pozdrave  igrače.

Rezultat

Team 1 2 3 4 FT
Pirates 0 0 0 0 0
Black Hornets 16 14 7 8 45

1/4 – 0 : 16
0 : 7 – trčanje 1 yd, Dejan Srećković; PAT S. Jevremović
0 : 9 – sejfti
0 : 16 – vraćanje kik-ofa 80 yd, S. Jevremović; PAT S. Jevremović
2/4 – 0 : 14
0 : 23 – pas 50 yd, Srećković za Bogdana Pavlovića; PAT S. Jevremović
0 : 30 – trčanje 1 yd, Srećković; PAT S. Jevremović
3/4 – 0 : 7
0 : 37 – pas 20 yd, Srećković za Pavlovića; PAT S. Jevremović
4/4 – 0 : 8
0 : 45 – trčanje 4 yd, Pavlović; TPC trčanjem, Ivan Pantić

FACEBOOK ALBUM SA SLIKAMA

Related posts