Dobro se bira svaki dan, zlo samo jednom!

Print Friendly, PDF & Email

Dobro se bira svaki dan, zlo samo jednom!

Mile Dodik nacrtao izdaju.

U narodu je do danas ostalo sjećanje na Tursko osvajanje Bosne. “Bosna je šaptom pala.” govorili su ljudi. Zašto se Bosna nije branila, zašto je narod predavao gradove Turcima? U 15. vijeku, Srbija je bila u vrlo teškoj situaciji (a u kojem nije), sa jedne strane udarao je zapad, Venecija, Beč, Vatikan i Ugarska, a sa druge moćno Osmansko carstvo. Srpsko plemstvo, ono što je preživjelo boj na Kosovu, bilo je razjedinjeno. Papa im je punudio prelazak na katolicizam u zamjenu za zaštitu. Srpski vladari u Bosni su pristali. Kada je turska vojska stigla na kapije njihovih gradova, pomoći sa zapada nije bilo, a srpski narod je odbio da se bori za svoje plemiće koju su piznavanjem pape izdali svetosavlje i srpstvo.
U današnje vrijeme Srbija se nalazi pred sličnim izborom, zapad nudi NATO i EU “zaštitu” ako Srbije prizna Kosovo. Ta NATO zaštita me podsjeća na kriminalce, reketaše koji idu po kafanama i nude zaštitu od sebe samih. Srbiju treba štititi samo od NATO pakta. On je ubijao Srbe. Ako Srbija prihvati da prizna terorističku narko-tvorevinu Kosovo, to će biti jedinstveni primjer u istoriji čovječanstva da je jedan narod dao svoju svetinju, svoj zavjet, svoje bogatstvo za ništa. EU nije bolji život donjela nikome, dovoljan je primjer Hrvatske gdje mladi bježe glavom bez obzira, gdje 10 posto ljudi nema novca čak ni za grijanje. A sve kad bi nam neko ponudio bolji život za Kosovo, Srbi bi to morali odbiti, ako su Srbi.

Davidov kalupi Jagodina -metalik prehrambene boje

Vuk Branković ne da nije bio izdajnik, nego je srpsku vojsku na Kosovu vodio do pobjede. Pa zašto je onda simbol izdajnika za sva vremena? Jer njegov sin Đurađ nije htio sudjelovati u Kosovskoj bitci protiv Turaka pola stoljeća kasnije, 1448. godine. Narod je smatrao da je očeva odgovornost što je odgojio takvog sina. Ako Srbija jednom prizna lažnu državu Kosovo, neće ta država biti dugog daha, ono što je na laži stvoreno, laž će i odnjeti. Ali u svijesti naroda zauvijek će ostati ta izdaja i srpski narod će nestati. 80 posto naših pjesama pjeva o Kosovu, tamo su naše najveće svetinje, naši najdivniji manastiri, svaka stopa Kosova zalivena je krvlju naših heroja. Narod koji se toga odrekne postaje rulja, gora od životinja i takvom narodu će suditi budućnost. I to ona vrlo bliska. Doći će narodi koji se nisu odrekli svojih svetinja i ideala i od tih bivših Srba će napraviti robove.
Pred nama je najveća izdaja, ova generacija može postati ona koja nije izdala samo sebe, nego sve svoje pretke i sve svoje potomke. Ne zna to trgovac Mile Dodik iz Laktaša, komunističkog kraja, gdje su 1945. na Ljevča Polju, srpski partizani zajedno sa ustašama napali hiljade Srba koji su pred Brozom bježali u Austriju. Dodik bi trgovao, a ne zna da Zapad nikad neće dati sjever Kosova, niti Srbija smije uzeti samo sjever Kosova. Ne zna da se zapad nikad neće pomiriti sa srpskom državom zapadno od Drine, nego da će nakon amputacije Kosova, pokušati oteti i Rašku, Vojvodinu i Republiku Srpsku.

Davidov kalupi Jagodina 0604850848http://davidovkalupi.shopmania.biz/catalog/prehrambene-boje-i-prahovi-3338

Dok Dodik crta izdaju Kosova, a tu sliku namjerno fokusiraju anti-srpski mediji, svijet se mjenja. Anglo-američka dominacija se primakla kraju, ogromnim koracima prema svjetskoj dominaciji grabi Kina, Rusija je probuđena, Indija raste. Zapadni centri moći znaju da je 5 do 12 da Srbija prizna Kosovo. Ako to sad ne uradi, za koju godinu više je niko neće moći prisliti. Šiptarima pada natalitet, iseljavanje je ogromno, pitanje je da li ih je i milion stalno naseljeno na Kosovu, a biće ih i manje. I kod njih su došle zapadne vrijednosti – raspad porodica, razvodi brakova, gej parade… Aleksandar Vučić ima priliku da riječ “vučić” uđe u sve svjetske jezike za pojam ubice i izdajnika svog naroda ili ako ne prizna Kosovo, kao neko ko je u zadnjim trenucima utakmice spasio svoj tim od poraza. Odbije li Vučić priznati Kosovo, sve ostalo što je loše uradio jednog dana će biti zaboravljeno.
Pred svakim od nas pojedinačno je izbor. Hoćemo li sebično gledati svoj interes i biti sudionici u izdaji ili ćemo se boriti za buduća pokoljenja? Dobro se bira svaki dan, zlo samo jednom!

Preneto sa sajta:

Related posts