Srbija -“Pro Hunt “29.oktobra u Beogradu

Print Friendly, PDF & Email

Srbija -“Pro Hunt “29.oktobra u Beogradu

Dobar američki fudbal za vikend na terenu  FK BASK.

Bogdan Pavlović i ostali kapiteni Black Horneta

Reprezentacija Srbije odigraće u nedelju 29. oktobra revijalni meč protiv ekipe koju većinom čine američki igrači s „radnim stažom” van SAD, ali i iz Nemačke, Italije, Kanade, Rumunije, Mađarske… Biće to prvi okršaj naših reprezentativaca posle nešto više od godinu i nastupa na Evropskom prvenstvu u Italiji.

Da bi se adekvatno pripremili za predstojeće duele (prvog vikenda u novembru očekuje se okršaj s Turskom), naši igrači i stručni štab boravili su na pripremama od 20. do 23. oktobra na Borskom jezeru. Bila je to idealna prilika da se posle godinu dana osveži timski duh, a za pojedine igrače, posle duže pauze od završetka seniorskih takmičenja, da se vrate na teren.Na pripremni kamp je bilo pozvano 60 igrača na širi spisak. Odazvalo se njih 49,najspremnijih i najzdravijih

Selekciju Srbije je za ovu priliku okupio novi selektor – Vladislav Petković – glavni trener i stručnjak novosadskog tima GAT Dukes, s kojima je osvojio nacionalno prvenstvo 2015. godine i CEFL Cup ove godine.

Za reprezentaciju Srbije ovog vikenda igraće i igrač Crnih Stršljena iz Jagodine na mestu  vajd-risiver(WR) Bogdan Pavlović.

Davidov kalupi Jagodina -metalik prehrambene boje

Utakmica Srbija – Pro Hunt Team zakazana je za 29. oktobar, a kik-of je od 15.00 časova na terenu FK BASK.

 

 

Related posts