Pobeda Srpske liste u srbskim opštinama

Print Friendly, PDF & Email

Pobeda” Srpske liste” u srbskim opštinama

Granični prelaz sa Okupiranim Teritorijama

Više od stotinu raseljenih lica iz Jagodine, Smedereva, Beograda i drugih mesta iz centralne Srbije, koji su se uputili na glasanje u opštinu Novo Brdo, zaustavljeno danas pre podne na administrativnom prelazu Bela Zemlja.

Na administrativnom prelacu kod Bujanovca kosovska strana traži zelenu knjigu za autobuse i to  overen svaki list . Na tom listu se piše spisak putnika. Niko u Srbiji nema tu knjigu. Autobusima se ne dozvoljava prelazak preko administrativnog prelaza.

Na to je reagovala Srpska lista koja je ocenila da su akcije Prištine na administrativnim prelazima očigledan pokusaj da se interno raseljena lica iz centralne Srbije spreče da glasaju na KiM.

Iz Srpske liste su poručili da neće prihvatiti rezultate izbora ukoliko se ne obezbede regularni uslovi za glasanje svima koji to pravo imaju.

Srpska lista zahteva od nadležnih da intervenišu i puste u normalan rad sve administrativne prelaze i poručuju da “neće prihvatiti rezultate izbora ukoliko se ne obezbede regularni uslovi za glasanje svima koji to pravo imaju”.

Davidov kalupi Jagodina -metalik prehrambene boje

Related posts