UŽAS na putu kod Boljevca, povređena beba.

Print Friendly, PDF & Email

UŽAS na putu kod Boljevca, povređena beba.

Davidov kalupi Jagodina -metalik prehrambene boje

U teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se jutros desila kod boljevačkog sela Krivi Vir, poginuli su A.S. (26) i A.L. (25), dok su supruga muškarca A.L. i beba od tri mesaca zadobili teške povrede i prebačeni su u bolnicu u Paraćinu.

Po rečima bugarskog državljanina, Ljubomira Šopova, koji je vozio kamion natovaren automobilima, na kritičnom mestu video ja da ka njemu juri auto, brzinom od, kako ja kazao, “između 140 i 150 kilometara na čas”.

U retrovizoru je Bugarin video još jedan auto, za koji kaže da je isto brzo vozio.

” Auto iza mene je krenuo da me pretekne i čeono se sudario sa drugim autom. Od jačine udarca, auto, koji je išao meni u susret, se katapultirao i završio na krovu mog kamion, srušivši mi nekoliko vozila. Nakon toga, po inerciji, nastavio je da se kreće i nakon tridesetak metara završio u jarku”, prenose reči Šopova beogradski tabloidi.

Bugarin je krenuo da pomogne vozaču A.S, koji je vozio “seat incu”, ali je video da je nesrećni čovek proleteo kroz šoferšajbnu. Onda je otišao do teretnog vozila ’”ople combo”, i tu video i da je vozač tog auta, A.L., takođe, proleteo kroz šoferku.

“Pošao sam da pozovem policiju, ali sam čuo vrištanje u “opelu”. Razvalio sam vrata i zatekao neverovatan prizor. Majka je, oblivena krvlju, u naručju držala bebicu, koja je plakala”, kaže Šopov.

Davidov kalupi Jagodina 0604850848

A.L. i A.S. su povredama podlegli na mestu a majka i beba su upućeni u bolnicu u Paraćinu i trenutno su van životne opasnosti, rekli su doktori.

Preneto sa sajta:

Related posts