Koncert grupe Repetitor

Print Friendly, PDF & Email

Koncert grupe Repetitor

U nedelju 01.10.2017. godine, u holu  jagodinske gimnazije održaće će koncert grupa Repetitor.

Koncert će početi u 21.00 časova.

Grupa je nastala u zimu 2005. godine pridruživanjem Ana-Marije Cupin(bas, glas), Mileni Milutinović (bubnjevi) i Borisu Vlastelici (gitara, glas) koji su već neko vreme svirali zajedno. Repetitor od početka 2006. godine nastupa po Beogradu a kasnije i po ostalim većim gradovima u Srbiji i sa grupama Partibrejkers, Kanda, Kodža i Nebojša, Jarboli, Dža ili bu, Obojeni program.

Prvi studijski snimak grupe, singl „Ja“, koji je objavljen na kompilaciji Jutro će promeniti sve?, proveo je pet nedelja na prvom mestu liste domaćih singlova Radija B92.[traži se izvor] Repetitor učestvuju sa tri pesme i na kompilaciji Zdravo, zdravo, zdravo (Kultur Akt, 2008), na kojoj je predstavljeno pet tada novih bendova iz Beograda.

Repetitor

Njihov debi album „Sve što vidim je prvi put“ snimljen je 2008. godine u studiju producentske kuće Digimedia u Beogradu i početkom maja u Puli (studio Partyzan).[1] Album sadrži 13 pesama, producent je Boris Mladenović (član grupa: Jarboli, Neočekivana sila koja se iznenada pojavljuje i rešava stvar, Veliki prezir, Dvojac bez kormilara).

Preneto sa sajta:

Related posts