Sergey Ivanov workshop-radionica svadbene fotografije

Print Friendly, PDF & Email

Sergey Ivanov workshop-radionica svadbene

fotografije.

Foto D&D wedding photographer organizuje u Kruševcu radionicu

svadbene fotografije  !

Sergey Ivanov workshop

Poznati fotografi iz Kruševca Dejan i Dragan Nikolić podižu lestvicu svog poslovanja za stepenicu više .Početkom novembra (1-2-3 novembra )organizuju radionicu svadbene fotografije u izvodjenu svetski poznatog ruskog  fotografa  Sergeya Ivanova .

Kruševački fotograf Dejan Nikolić pobednik je nagradnog takmičenja sajta Pixoto.com za 2013,2015 i 2016-tu godinu u kategoriji „Venčanja“.Najviše je po sopstvenom priznanju naučio od svog oca Dragana Nikolića koji je poznati kruševački fotograf.

Stalno usavršavanje ,rad na sebi ,dobra i skupa oprema učinili su da osvoji ove vredne nagrade u konkurenciji 5000 svetskih fotografa .On već decenijama fotografiše venčanja, pa je odlučio da fotografijama doda i umetničku notu.Njegove fotografije su prava umetnička dela ,ima na njima dosta ručnog rada , što fotografiji daje mekoću ali i dramatičnost – kaže  Dejan o svojim fotografijama .

Ako poželite da vaše venčanje slika neko ko  je majstor svog zanata  onda možete pogledati neke od njegovih fotografija tj. umetničkih rešenja ,bar što se tiče svadbene fotografije na ovom linku .

Davidov kalupi Jagodina -metalik prehrambene boje

Program radionice.

Jezik podučavanja: ruski i srpski
Radionica je namijenjena fotografima početnicima i profesionalcima koji žele da se usavrše i nauče nešto od najboljih svetskih fotografa .
Radionica će predstaviti sve korake za stvaranje fotografije:

1-fotografisanje bez naknadne obrade,

2-fotografisanje s laganim retuširanjem pomoću RAW pretvarača,

3-fotografisanje s umetničkom postprodukcijom pomoću Photoshopa.
4- Umjetnička vizija umjetnika na fotografiji!
5-Jedinstvene metode poučavanja i individualni pristup svakoj osobi!
6- Ogroman broj praktičnih preporuka – 132 stavki!
7-Više od 3000 učesnika iz 27 zemalja i 56 gradova koji su posjetili radionicu su odlična preporuka da baš i Vi dodjete i pohađate je !

Davidov kalupi Jagodina 0604850848

Related posts