STRŠLJENI 55 PUTA IZUJEDALI PASTUVE

Print Friendly, PDF & Email

STRŠLJENI 55 PUTA IZUJEDALI PASTUVE

Black Hornets – Pastuvi 55 : 0 

Jagodinski Crni Stršljeni  su pokazali svu silinu i moć  pobedivši juče Požarevačke Pastuve  na terenu u Trnavi sa 55:0.

Najbolji pojedinac na terenu, qvoterbek domaćih i juniorski reprezentativac Srbije Dejan Srećković  izuzetno se snašao u prelazu sa resivera na poziciju qvotera .To izuzetno raduje publiku koja je uživala u kratkim i dugačkim pasovima ka reprezentativnom resiveru Bogdanu Pavloviću  i odličnom mladom resiveru Bošku Strugaru .Takodje ima dobar pregled igre ,pravovremeno baca pasove igračima i  svojom igrom i ponašanjem izrasta u pravog vođu ekipe .

Bogdan Pavlović je pokazao zašto je standardni resiver reprezentacije i svojim trčanjem je unosio pravu paniku u protivničke redove .Mogućnosti ovog igrača ,lakoća sa kojom on hvata pasove ispred protivničkih igrača ,često i pod faulom  su velike .Odlikuje ga brzina ,odlična promena pravca i snaga da i pod faulom uhvati loptu ,otrese protivničkog igrača i nastavi dalje da trči  do end zone -sve čestitke !

Odlično se snašao i mladi reprezentativac  Strahinja Jevremović  koji je svojim neustrašivim prolazima kroz sredinu protivničke odbrane pokazao da je sazreo kao igrač i da je druženje sa seniorskim importom iz Engleske Semom Ogunlanom pokazalo da je dosta naučio od njega .Odlikuje ga odlična promena pravca na malom prostoru ,dobro prima i zadaje udarce  u prolazu kroz protivničku odbranu ali mu fali veća  startna brzina pri probijanju protivničke odbrane jel tu izgleda malo zastane i odbrana ga često tu sustigne .Takodje dosta dobro čuva loptu u svom posedu i na ovoj utakmici nije imao ni jednu izgubljenu loptu iako je često bio na udaru mnogo većih i jačih igrača od sebe .

Davidov kalupi Jagodina -metalik prehrambene boje

Odličan u odbrani i napadu ( nije uopšte izlazio iz igre tokom cele utakmice )mladi reprezentativni lajnbeker David Jevremović  je rukovodio i odbranom i napadom svog tima .Njegovi blicevi  kroz sredinu protivničke odbrane su bili ubitačni za Pastuve .Ako je neko i pomišljao da prodje prvu liniju Stršljena ,vrlo brzo bi bio oboren  od njega ili sve boljeg lajnbekera Ilije Stojanovića koji je imao i fantastičan intersepšn pri kraju utakmice a koji je na radost  200 gledalaca   završen u end zoni protivnika .

Stršljeni ove sezone u juniorskoj ligi imaju 5 importa i to :

Obrenovčanini- Ivan Pantić-centar i defanzivni linijaš:  iz ekipe “Obrenovac Hawks”

Dva  Valjevčana  : Lazar Mandić i Nikola Spasenić-ofanzivni i defanzivni linijaši  iz ekipe  “Valjevo Vukodlaci”

Petar Rinčić i Davor Ivković iz ekipe “Imperatori Niš”.

Importi su se fantastično  uklopili u igru jagodinske ekipe i postali su nezaobilazan  deo jagodinskih Stršljena . Stručni štab sa odličnim mladim trenerom Andrejom  Živkovićem   je znalački uklopio nove igrače u  njegov stil igre i sve to je rezultiralo ovako visokom pobedom .

U sledećem kolu ih očekuje očekuje izuzetno bitan meč protiv  veoma  snažnih Wild Boarsa gde će se najverovatnije  prelomiti  ko će biti prvak ove grupe .Da kragujevčani smatraju Stršljene za prave protivnike  svedoči i to što su imali svoje skaute na tribinama  koji su pratili utakmicu .

Davidov kalupi Jagodina 0604850848

Utakmica sledećeg kola se igra u Kragujevcu  7/8. oktobra. 

KRETANJE REZULTATA:

1/4 – 13 : 0
6 : 0 – trčanje 25 yd, Dejan Srećković; TPC neuspešan
13 : 0 – trčanje 15 yd, Srećković; PAT Strahinja Jevremović
2/4 – 22 : 0
21 : 0 – pas 7 yd, Srećković za Bogdana Pavlovića; TPC trčanjem, Pavlović
28 : 0 – trčanje 1 yd, Jevremović; PAT Jevremović
35 : 0 – pas 35 yd, Srećković za Pavlovića; PAT Jevremović
3/4 – 7 : 0
42 : 0 – trčanje 5 yd, Jevremović; PAT Jevremović
4/4 – 13 : 0
49 : 0 – pas 15 yd, Srećković za Boška Strugara; PAT Jevremović
55 : 0 – presečen pas, Ilija Stojanović, 30 yd; TPC neuspešan

Related posts