Mitrović je ušao u zadrugu sa Vučićem i Haradinajem

Print Friendly, PDF & Email

Mitrović je ušao u zadrugu sa Vučićem i Haradinajem

JAGODINSKI OGLASI

Ono što sigurno znam je da ja neću u Vučićevu i Mitrovićevu zadrugu, ali Željko Mitrović hoće u zatvor.
Uniziti i obljutaviti još jednu tradicionalnu srpsku instituciju kakva je zadruga – samo je još jedan u nizu poteza aktuelne medijske i političke vlasti kojim se ponižava sve što je srpsko, normalno i tradicionalno u Srbiji. Svi mi pomalo jesmo i bićemo majmuni sve dok dozvoljavamo da nas takvima prave (za)drugari Željko Mitrović i Aleksandar Vučić. Umesto da je u zatvoru i da su svi rijaliti programi u Srbiji zabranjeni a PINK-u oduzeta nacionalna frekvencija – politički preletač Željko Mitrović radi šta hoće, bahati se i bogati a ne plaća porez državi i plate zaposlenima. Dok za sve to vreme koristi televiziju sa nacionalnom frekvencijom (koja je javno a ne privatno dobro) za besomučne i uvredljive lične napade na političke protivnike vlasti, nadležno državno regulatorno telo za elektronske medije ćuti.

Dok su građani Srbije bombardovani novim rijaliti šouom koji prelazi sve granice morala i smisla – naša vlast ulazi u „političku zadruguˮ na Kosovu i Metohiji sa ratnim zločincem Ramušom Haradinajem. To i jeste glavna uloga još jednog od zadrugara u ovom poduhvatu, Željka Mitrovića: da se narod anestezira besmislenim i umobolnim medijskim sadržajima dok nam vlast radi šta hoće. Ono što sigurno znam je da ja neću ući u ovu Vučićevu i Mitrovićevu zadrugu sa Ramušom Haradinajem, ali Željko Mitrović hoće u zatvor.

Davidov kalupi Jagodina -metalik prehrambene boje

Željko Mitrović je verni sluga svih režima od JUL-a, preko DOS-a, do SNS-a. Ključni znak da su se prave političke promene konačno desile u Srbiji biće onaj dan kada Željko Mitrović završi u zatvoru, a njegova televizija u sramnoj istoriji moderne moralne prljavštine, kiča, šunda, prostakluka i neviđene medijske prostitucije. Nema političkih promena bez promene sistema. A u medijskom srcu korumpiranog, lopovskog i prostačkog vladajućeg režima nalazi se TV PINK i Željko Mitrović.

PINK je za Vučića nova TV Bastilja. Ispiranje mozga građana Srbije koje na TV PINK traje 24 sata dnevno je žila kucavica ove vlasti. Vučić ne postoji bez rijaliti hleba i igara, i projekcije ružičaste stvarnosti sa TV PINK, Jer, ne zaboravite njegove istorijske reči koje je svojevremeno izgovorio gostujući na zadrugarskoj TV HEPI pre nekoliko godina: „PAROVI, JA, PA PAROVIˮ. To je slika ove vlasti, to je način njihove vladavine, to je ona propast Srbije koju moramo zaustaviti, ako ne želimo da nas i dalje sve zajedno (za)drugari Željko Mitrović i Aleksandar Vučić prave majmunima.

Autor je predsednik Srpskog pokreta Dveri

Related posts