Otvara se škola za sudije za američki fudbal.

Print Friendly, PDF & Email

Otvara se škola za sudije za američki fudbal.

USAF: Od jeseni nova grupa prijavljenih kandidata

Sudije

Udruženje sudija američkog fudbala (USAF) od septembra, a s početkom jesenjeg dela sezone, formira novu grupu do sada prijavljenih kandidata i kreće sa onlajn obukom za sudije.

Ako volite ovaj sport, znate osnovna pravila i principe po kojima američki fudbal funkcioniše, odgovorni ste i imate ozbiljan pristup prema zaduženjima, onda ste baš vi potencijalni kandidati.

Obuka se sastoji iz dva dela: teorijskog i praktičnog:

1deo – teorijska obuka koja se realizuje onlajn, što između ostalog znači da kompletnu literaturu zainteresovani kandidati dobijaju imejlom. Osim toga, biće organizovana i predavanja na kojima će kandidati imati mogucnost da čuju iskustva i objašnjenja iskusnijih sudija.
2 deo – praktična obuka; u toku praktičnog dela obuke sva teorijska znanja primenjuju se na terenu, a kandidatima se otvara mogućnost da na zvaničnim utakmicama direktno uče od sudija.

 

Vision Bios Jagodina MobViber 0604850848

Kao što je poznato, na sajtu Srpske asocijacije američkog fudbala, na stranici Postani sudija, mogu se pronaći sve informacije u vezi s konkursom za sudije koji je otvoren tokom čitave godine. Zato se svi zainteresovani, u svakom trenutku mogu prijaviti, a sve dodatne informacije koje nisu navedene u prijavi mogu se dobiti putem imejla postanisudija@saaf.rs.

Zanimljiva iskustva su na korak od vas. Sve što je potrebno jeste da se prijavite i dođete da se upoznamo i zajednički uživamo učestvujući u popularizaciji ovog zanimljivog sporta.

Preneto sa sajta:

 

Related posts