Druženje za pamćenje u Sisevcu

Print Friendly, PDF & Email

Druženje za pamćenje u Sisevcu.

Srpska napredna stranka Jagodina

Srpska napredna stranka G.O. Jagodina je organizovala nezaboravan izlet svojim simpatizerima .
Put Sisevca krenulo je 150 članova SNS-a na čelu sa predsednikom odbora u Jagodini Nikolom Radosavljevićem koji je ujedno bio i organizator ovog svojevrsnog događaja.

Program je obuhvatao obilazak ove turističke destinacije, kupanje u olimpijskom bazenu koji se nalazi u sklopu kompleksa i ono što je nezaobilazno za izlet , a to je popularno roštiljanje.

“Gradski odbor u Jagodini brine kako o gradjanima Jagodine tako i o svojim članovima”- kaže predsednik Nikola Radosavljević.

“Politika nije samo važan segment društvenog života već i prilika za opuštanje i druženje. Mi u Gradskom odboru smo jedna velika porodica i to demonstriramo i na ovaj način. Svi članovi stvarno rade veoma naporno, a ovo je jedna od prilika da se potpuno rasterećeno družimo i odmorimo od svakodnevnice.

Izlet smo organizovali tako da je besplatno obezbedjen prevoz, hrana, piće i ulaznice za bazen i sa takvom praksom nastavićemo i u buduće kaže Radosavljević i dodaje “Ovoga puta sa nama su bili i dragi gosti iz Beograda, visoki funkcioneri i članovi I.O.SNS -a koji su došli na moj poziv i veoma pohvalno se izrazili o jednoj ovakvoj ideji i njenoj realizaciji”.

Jagodina news-postani dopisnik

Ono što je najvažnije ,svi su se lepo proveli i vratili se svojim kućama puni utisaka- zaključio je Radosavljević.

Inače, druženje je potrajalo do duboko u noć uz zvuke gitare, pesmu i nestrpljivo pitanje “Kada se ponovo okupljamo?”Preneto sa sajta:

Biće uskoro još mnogo razloga za okupljanje SNS aktivista ,kako zbog odmora tako i zbog stranačkih aktivnosti .

FACEBOOK ALBUM SA SLIKAMA

Related posts