Glasali ste Vučića i dobili Čedu Jovanovića za predsednika!

Print Friendly, PDF & Email

Glasali ste Vučića i dobili Čedu Jovanovića za predsednika!

Aleksandar Vučić, Čeda Jovanović

Odmah po povratku iz SAD naš novopečani predsednik krenuo je odmah da gura beslovesnu i tupavu priču o nekakvom unutar-srpskom dijalogu po pitanju Kosova i Metohije. Sve bi to naravno bilo u redu da taj predlog nije došao od čoveka koji je posle Josipa Broza Tita najzaslužniji za stvaranje šiptarske države na teritoriji Srbije.

Vip Rofes Jagodina -zakažite konsultaciju na 0604850848

U tom debilastom i idiotskom tekstu koji je predsedniku napisan a on ga objavio u „Blicu“ pisac kaže kako smo mi protiv svega i kako smo navikli da ćutimo?! Za početak bi bilo dobro da dijalog počnemo tako što će onaj ko ga je i predložio javnosti na uvid da stavi sva dokumenta koja je potpisao od 2012. godine do danas a koja su tiču pregovora o statusu Kosova i Metohije.
Trebali li vrlog predsednika i ostatke njegove veleizdajničke bande podsetiti da od 2008. godine do dana današnjeg javnost u Srbiji nije videla u potpunosti i faksimilu nijedan jedini papir koji su predstavnici Srbije tamo potpisali. Niti jedan jedini. Bilo bi lepo da dijalog o Kosovu i Metohiji počenemo trasparentno i da vlada Republike Srbije javnosti na uvid stavi sva ta dokumenta koja je autor ovog teksta tražio i po Zakonu o informacijama od javnog značaja. Taj zahtev do danas čami i fioci nekog ćate u Ministarstvu odbrane. Iako je taj zahtev poslat početkom oktobra prošle godine od do danas nikome čak nije ni dodeljen.
Da bismo vodili dijalog o Kosovu i Metohiji čitava zemlja mora biti upoznata sa trenutnim činjeničnim stanjem kada su pregovri oko statusa Kosova i Metohije u pitanju. Da bismo to činjenično stanje znali sva potpisana dokumenta staviti javnosti Srbije na uvid. Zašto javnosti do danas na uvid nije stavljeno ništa, već je samo jedanput vladajući režim pokušao da podmetne falsfikat?
U nastavkku teksta koji je predsednik Vučić objavio u „Blicu“ u nastavku se lupeta o nekakvim krčazima, lupanjima o glavu i sličnim nebulozama. Lupeta se i o nekakvom hrabrom gledanju u ogledalo kako bi videli ožiljke, rane i nedostatke na sopstvenom licu kako u očaju ne bismo odustali od sebe?! Idiotu koji je ovo pisao i onome ko je ove bravure potpisao toplo preporučujem posetu psihijatru koja je više nego očigledno preko potrebna.

Davidov kalupi Jagodina -metalik prehrambene boje

Ako zaista pogledamo i osmotrimo srpsku državu i narod u ogledalu realnosti šta tu imamo da vidimo?
Pa vidimo plate radnika koje su manje nego one u Africi, vidimo srpsko belo roblje, vidimo bedu i sirotinju u kojoj žive milioni Srba čija deca ne znaju za čašu mleka i čokoladu, vidimo uništenu i opljačkanu zemlju, vidimo sistem bezbednosti kome je na čelu KV keramičar, vojsku kojoj je na čelu lik koji lovi muve pred kamerama, vladu koju vodi raspojasana kabadahija nestručna da vodi mesnu zajednicu a ne državu, vidimo zdravstvo koje vodi lik sa nadimkom Dr.Smrt, etc.

U tom srpskom ogledalu danas vidimo ljude na čelu države kojima se ni poreklo ne zna. Jedan od takvih je recimo Ivica Dačić koji je dogurao do premijera, ministra policije i ministra spoljnih poslaova a da narod ne zna ko je i odakle poreklom taj čovek. U tom srpskom ogledalu vidimo tog Ivicu Dačića kao ministra policije kako sedi sa pripadnicima najvećeg narko klana na Balkanu, od istih dobija poklone kako bi zaštitio komunikaciju koju ima sa njima, etc.

U tom srpskom ogledalu vidimo čitav sistem i političku i svakojaku drugu nomenklaturu koja je od izdaje i veleizdaje napravila nacionalni program za budućnost Srbije i Srba. U tom srpskom ogledalu vidimo i većinu velikih medija koje su u rukama stranaca, vidimo cenzuru kakva nije zapamćena od vremena Broza, etc. To srpsko ogledalo najbolje bi danas moglo da se pogleda ako se odsluša pesma „Pogledaj dom svoj anđele“ od Riblje čorbe.
U čitav taj intelektualni i politički idiotizam od teksta stihoklepac je ubacio i Palestince i luke u Mediteranu?! Tu je ubačena u Prizrenska liga i opet vređanje Srba kako to eto nisu razumeli šta je bila Prizrenska liga?! Samo zbog tog pozivanja na Prizrensku lihu stihoklepac testa koji je Vučić potpisao pokazuje koliko nema veze sa elementarnim znanjem i srpsko-šiptarskim odnosima.

Prizerenska liga formirana je pod okriljem Osmanlijske politike. Osmanlije su sve šiptare koji su učestvovali u Prizrenskoj ligi naoružale i platile im putne troškove puta u Prizren. Prizrenska liga nije nikakav pokret za oslobađanje šiptara već jedno od sredstava osmanlijske politike na Balkanu. Upravo je agresivni program Prizrenske lige strahovito opteretio odnose šiptara i Srba.

Vision Bios Jagodina MobViber 0604850848

Nemački kancelar Oto fon Bizmark koga nesrećnik Vučić često voli da citira nije čak hteo da prizna postojanje albanske nacije. Iz tog razloga šiptarima nije ni dozvoljeno da učestvuju na Berlinskom kongresu.
Predsednik Vučić ponovo u tom tekstu vređa čitav srpski narod kada ga upoređuje kao noja koji zabija glavu u pesak?! U tom tekstu ima dosta patologije i nekakvih auto projekcija stanja autora i potpisnika teksta pa na to ne bih previše trošio vreme. To je ipak teren za specijalizovana znanja iz psihijatrije i psihologije. Autoru i potpisniku tog teksta ta specijalizovana znanja su opet ponavljam preko potrebna.

Predsednik Vučić stalno pominje nekakve srpske mitove kada je Kosovo i Metohija u pitanju i potencira mit kao nešto retrogardno i loše. Kao prvo nije reč o nikakvom srpskom mitu već o istorijskim činjenicama da su Srbi 1389. godine izašli na crtu mnogobrojnijoj vojci Osmanlijskog carstva koju je predvodio sultan Murat. Istorijska činjenica je da je sultan Murat u tom sukobu ubijen i da je to jedan jedini put da je u istoriji Osmanlijskog carstva zabeleženo da je jedan turski sultan izgubio život tokom neke bitke.

Davidov kalupi Jagodina 0604850848

Od vremena Miloša Obilića sve one koji su prilazili na poklonjenje turskom sultanu janičari su držali za ruke. I to je istorijska činjenica. Istorijska činjenica je da Srbi bitku na Kosovu polju nisu izgubili jer su se Turci posle te bitke povukli i ono što su doživeli na Kosovu polju je tako delovalo na njih da su godinama posle te bitke zazirali da uopšte pošalju vojne izvidnice u Srbiju. Novi turski sultan Bajazit pobegao je glavom bez obzira posle bitke na Kosovu polju nazad u Tursku.

Istorijska je činjenica da je zadnji srpski grad koji je pao u ruke Osmanlijama bio Kupinik tj. današnje Kupinovo i to tek 1522. godine a da su sedamdeset godina pre toga grad i tvrđava Kupinik bio stub evropske odbrane od napada Osmanlija. Istorijska je isto činjenica da su Srbi pod Osmanlijama bili 370 a ne 500 godina kako je to propagirano u komunizmu.

JAGODINSKI OGLASI

Ono što bi Vučić mogao da prebacuje nekome kao mit je recimo nebeulozna engleska priča o kralju Arturu i vitezovima okruglog stola koji na žalost nikada nisu postojali. To je pravi mit koji nema utemeljenja u bilo kakvim istorijskim činjenicama.
Srbi nemaju mit o Kosovu. Srbi kada je Kosovo i Metohija u pitanju imaju istoriju i to istoriju kakvom se može podičiti veoma malo naroda i država. Veoma, veoma malo. To su činjenice a ne rekla kazala budalaštine priučenih pisara.
Vučić tu priča o rešavanju nekakvih sukoba između Srba kako bismo eto smogli snage da rešimo pitanje Kosova i Metohije. Meni se čini da je pre rešavanja sukoba između Srba predsedniku Vučiću mnogo pametnije da prvo reši sukobe koje ima u sopstvenoj glavi i koji su više nego očigledni.

To nije ni čudo za jednog konvertita i čoveka čija se kompletna politička karijera i bitisanje bazirani na izdaji. Više je nego očigledno da Vučić ima popriličnu zbrku u glavu i da ga veoma opterećuje ono što je prvenstveno sebi uradio. Od sebe je za manje od pet godina napravio Čedomira Jovanovića na kvadrat.
Čitavo to veleizdajničko načertanije ima samo za cilj da sve ono što su veleizdajnici Vučić i Dačić potpisali u Briselu i pravno legalizuje i uvede u pravno-politički poredak Republike Srbije. Otuda i sakrivanje potpisanih dokumenata i dogovora u Briselu od strane srpske veleizdajničke vlasti. Čitavo političko delovanje Alesandra Vučića od formiranja SNS je anti-srpsko i anti-državno. Za pet godina na vlasti nije bilo anti-srpske podlosti u kojoj nije rado i aktivno učestvovao.

To njegovo delovanje se najbolje ogleda u ekonomiji. Dve trećine Afrike ima veće plate od Srbije. Od Srba je napravio belo roblje koje usput i to svakom prilikom bezrazložno vređa i pljuje. Stavio je sebe iznad Ustava i zakona. Stavio je sebe iznad čitave Srbije. Stavio je svoju bandu koja neštedimice pljačka sve što joj padne pod ruke iznad zakona i pravde. Od sebe i njegovih podguznih muva napravio je kastu nedodirljivih. Ubice iz sopstvenih redova stavio je iznad zakona. Svog brata je stavio iznad zakona.

Klub Spark

Biće dijaloga predsedniče Vučiću. Biće i te kakvog dijaloga ali ne onog povodom Kosova i Metohije koji imate nameru da vodite sa Sonjom Liht. Ko sa vama u tom vašem veleizdajničkom dijalogu bude učestvovao biće smatran saučesnikom u vršenju krvičnih dela koja ste vi inicirali i kao takvi će odgovorati pred zakonom.
Pravi dijalog koji će Srbija sa vama da vodi biće onaj kada budete sedeli na optuženičkoj klupi suda gde ćete kao prvooptuženi da iznosite svoju odbranu. I ne samo vi. Društvo će vam praviti ta kompletna fukarska nomenklatura koja je od izdaje i veleizdaje napravila nacionalni program i organizovan sistem pljačke naroda i države.
U to ime ŽIVELA SRBIJA!!!
Milinko Milinčić / Srbija Danas

Preneto sa sajta:

Related posts