Kosovo nije Srbija… ako dozvolimo Vučiću da ga izda!

Print Friendly, PDF & Email

Kosovo nije Srbija… ako dozvolimo Vučiću da ga izda!

Politika realnosti ili izdaja Srbskih nacionalnih interesa!

JAGODINSKI OGLASI

Mislav Horvat

Imao sam djevojku koja me pozvala da zajedno ljetujemo. Kad sam odbio pitala me kako se ne plašim da će biti sa drugim muškarcem na moru. Odgovorio sam joj: “Ono što mi mogu oteti nije moje.”

Vučić je pozvao na “unutrašnji dijalog” o Kosovu. Odmah je dobio široku podršku, od pacovčine Vuka Draškovića, pa Blica i Edija Rame. Zašto Vučić u predsjedničkoj kampanji nije rekao da će pokrenuti “unutrašnji dijalog” o izdaji Kosova? U propagandnom ratu ni jedan pojam nema ono značenje koje se čini na prvi pogled. “Unutrašnji dijalog” ne znači nikakvu raspravu, nego izdaju Kosova. Zašto se treba raspravljati o Kosovu? I sa kim? Sa ženama u crnom i fondom za humanitarno pravo? Sa nevladinim organizacijama koje plaćaju šiptarski narko-teroristi? Kosovo je završeno pitanje. Nema izdaje i gotovo.

Vučićevi botovi kažu da je priča o Kosovu (izdaja Kosova) politika realnosti. Izdaja nije politika realnosti. Politika realnosti je da vlasti u Beogradu proglase ili okupaciju jednog djela srpske teritorije ili zamrznuti konflikt.

Jagodina news-postani dopisnik

Niko ne tvrdi da Šiptari trenutno ne drže Kosovo. 1914. godine u cijeloj Palestini nije bilo ni 60 000 Jevreja. Samo 34 godine kasnije, 1948. tamo su napravila jednu od najmoćnijih država svijeta. Jevreji su 2 hiljade godina čekali na povratak u Palestinu. U Kninu je 1993. bilo 99 posto Srba, zašto Tuđman nije rekao da je politika relanosti da Krajini da bar autonomiju? Da je neko tada u Zagrebu pozvao na “unutrašnji dijalog” o statusu Krajine dobio bi metak u čelo. Srbi su vijekovima u Krajini bili autohtono, većinsko stanovništvo, u svim ustavima su imali konstitutivnost ili autonomiju, pa ih je Tuđman 1990. jednim potezom izbacio iz ustava, a 1995. u 3 dana protjerao 250 000, a pobio 2 000.

Tako je to u geopolitici, ništa nije stalno i bogomdano, tvoje je samo ono što može odbraniti ili osvojiti. Danas Šiptare podržava Amerika, ali niko od nas nije vidovit i ne zna šta će biti za 10 ili 50 ili 150 godina.

Za Vučića je Kosovo teret. Kurvinski kaže da taj teret neće ostavljati budućim generacijama, nego će “teret” pokloniti Šiptarima?! Od kada je Kosovo, najveća srpska svetinja teret? Zašto Jevrejima Jerusalim nije bio teret? Zašto nam Šiptari otimaju Kosovo, ako je Kosovo teret? Vrijednost Kosova je neizmjerna! Kosovo je prebogato resursima, to je zlatni rudnik Srbije! Kosovo, kao kapija Evrope ima ogromnu geostratešku važnost, zato je NATO napravio najveće bazu na Kosovu, jer je tamo početak puta svile, žile kucavice svijeta. Kosovo ima veliku političku važnost, svaka izdaja Kosova značila bi u očima susjednih zemalja političku slabost Srbije, ako može Kosovo biti oteto Srbima, onda može i Vojvodina, Raška oblast, jug Srbije… I najvažnije, Kosovo ima istorijsku i duhovnu vrijednost koja je neizreciva! Kosovo je zavjet miliona!

Davidov kalupi Jagodina -metalik prehrambene boje

Jednu naciju definira zajedničko vjerovanje, zajednički ideali! Kod Srba je to Kosovo. Zašto se Vatikan toliko trudi da stvori cijelu mitologiju oko Vukovara, Stepinca, Oluje, “Domovinskog rata” – da bi Hrvate učinio nacijom! Ako nacija nema svoje “Kosovo”, onda to i nije nacija nego rulja, koju će nacije koje imaju mitove i zavjete pokoriti i ekonomski iskorištavati!

Vučić od kad se vratio iz Amerike priča kao da su ga lobotomizirali. Bulaznio je o nekoj “imperijalnoj svijesti” kod Srba jer kao Srbi su htjeli da Šiptari pričaju srpski, a nisu učili šiptarski?! Alo, majmunčino! Šiptari su došli u srpsku kuću, ima da nauče jezik domaćina, kao što Srbi u Njemačkoj nauče njemački. I kad su to Srbi tražili Šiptare da pričaju srpski, kad je sve na Kosovu bilo dvojezično? Kakva imperijalna svijest Srba, jedinog naroda koji je svoju državu i milion mrtvih dao da bi drugim narodima na Balkanu stvarao države i nacije? To je kao i ona priča da su Srbi radili genocide, a u svim zemljama u kojima su Srbi navodno počinili genocid Srba nema, a narodi koji su kao doživjeli genocid su se namnožili.

Davidov kalupi Jagodina 0604850848

Sve kad bi EU ponudila Srbiji 100 milijardi eura u zamjenu za Kosovo, Srbi bi to morali odbiti. Svetinje se ne prodaju, obraz se ne prodaje, čast se ne prodaje. Najgore od svega što EU ništa Srbiji ni nudi za Kosovo. Čak ni ulazak u Evropsku Uniju gdje bi Srbija kao i Hrvatska bila u zadnjem redu bez ikakvih prava i koristi, a samo bi morala ustupiti zemljišta strancima, primiti njihove proizvode i uplaćivati u kasu EU iz koje ne bi mogla povuči ni pola onog što uplati. Srbiji nude nešto još gore, ulazak u Šiptaroslaviju, u zajednicu sa Albanijom, Crnom Gorom i Makedonijom, gdje bi živjelo više Šiptara i Muslimana nego Srba. Vidjeli smo kako su Srbi prošli u prvoj i drugoj Jugoslaviji gdje su bili većina!

Vučića su zapadnjački gospodari kaosa uvjerlili da je on novi Broz, a nakon Broza uvijek sljedi klanje! Ukoliko Vučić izda Kosovo, onda će on za srpski narod zauvijek biti najveći zločinac gori i od Broza i od Pavelića, jer oni su ubijali ljude, a Vučić će ubiti srpstvo! Majke mogu roditi nove sinove, fizički genocid se ipak može preživjeti, ali izdaja Kosova bila bi duhovni genocid i Srbi više kao narod ne bi postojali.

Vision Bios Jagodina MobViber 0604850848

Čak ni ulazak u EU, gdje ponavljam, Srbiju niko ni ne zove, ne bi značio ništa za položaj Srba na Kosovu. Hrvatska je članica EU i NATO pakta, Kolinda je bila zamjenik glavnog sekretara NATO-a, pa ništa ne mogu napraviti da poboljšaju položaj Hrvata u BiH. Hrvatima Amerika čak nije ni vize ukinula, nego hrvatski građani trebaju vizu za SAD, isto kao i srpski.

Vip Rofes Jagodina -zakažite konsultaciju na 0604850848

Kao što sam rekao onoj djevojci sa početka priče, tako kažem i vama: Kosovo nije srpsko, ako Srbi nisu spremni da se bore za njega! Vučić ne može sam izdati Kosovo. Ne može ga izdati ni uz pomoć drugosrbijanskih, autošovinističkih organizacija i pojedinaca. Ni uz pomoć članova SNS-a i svojih botova i plaćenika. Ali može izdati Kosovo ako većina normalnih Srba bude pasivna. Niko Srbiju ne može natjerati da pitanje Kosova riješi u ovoj generaciji. Kad dođu neki bolji Srbi koje Klinton ubica Srba neće tapšati po ramenu, onda će oni riješiti taj kako Vučić kaže “teret” Kosova, kad mi već nismo sposobni.

Preneto sa sajta:

Related posts