POZIV ZA OBJAVU RADOVA U ZBORNIKU

Print Friendly, PDF & Email

POZIV ZA OBJAVU RADOVA U ZBORNIKU 1/2017 i 2/2017

NOVA NAUČNA EDUKATIVNA MISAO

BR. 1/2017 i 2/2017

Davidov kalupi Jagodina -metalik prehrambene boje

 

Nakon duže pauze i na inicijativu naših članova, otvorili smo poziv za Zbornike broj 1/2017 i 2/2017.

U želji da pomognemo sve većem broju mladih ljudi, koji su suočeni sa surovom realnošću da ne mogu u naučnom časopisu ili nekoj od izdavačkih kuća, da publikuju svoje naučne i stručne radove bez, uglavnom, veće količine novca, Nomotehnički Centar, kreirao je projekat pod nazivom Nova naučna edukativna misao, sa pozivom „Innovation…that’s it!“, koji predstavlja Zbronik radova studenata osnovnih, master i doktorskih studija svih akreditovanih Univerziteta u Republici Srbiji i Evropi, kao i onih koji su istražvači bez obzira da li su zaposleni ili ne.

VisionBios Jagodina MobViber 0604850848

Cilj našeg Zbornika je da na jednom mestu okupi stručne radove mladih koji predstavljaju inovaciju u nauci i predstavljaju novu naučnu edukativnu misao, u potrazi smo za kretivnim ili novim temama, jedini uslovi su da iste imaju veze sa inovativnim rešenjima za lokalne probleme ili da ukazuju na probleme koji postoje, u sledećim oblastima: društvene nauke (ekonomija, pravo, političke nauke, filozofija, maketing) ili kultura.

Takođe, ukoliko imate Vašu temu koju želite da publikujete, naš Uređivački odbor Vas poziva da nam je pošaljete i dobićete u najkraćem roku odgovor da li smo u mogućnosti da istu objavimo.

[mks_pullquote align=”left” width=”800” size=”24” bg_color=”#000000” txt_color=”#ffffff”]POZIV ZA ZBORNIK brojevi 1/2017 i 2/2017 otvoren od 05.juna 2017.godine do 10.avgusta 2017.t[/mks_pullquote]

Do naznačenog datuma možete zatražiti Prijavni formular, u istom periodu nam dostaviti Apstrakt (do 250 reči, popunjavate ga u prijavnom formularu). Takođe, nakon što Apstrakt bude usvojen, imate rok za kompletne radove do 05.septembra! Objava do kraja septembra 2017.godine.

JAGODINSKI OGLASI

Prijavni formular možete preuzeti i ovde. Obavezno ga sačuvajte na računaru, popunite i nama pošaljite do 10.avgusta ne neku od mail adresa

:office@nomcentar.com
zbornik@nomcentar.com

 

Related posts