SNP svečano otvorila svoje prostorije u Jagodini.

Print Friendly, PDF & Email

SNP svečano otvorila svoje prostorije u Jagodini.

Stefan-Vuk Milanović postao predsednik okružnog odbora SNP za ceo pomoravski okrug.

Stefan-Vuk Milanović

Na jučerašnjem skupu otvaranja prostorija Srpske Narodne Partije u  Jagodini, predsednik gradskog odbora Stefan-Vuk Milanović primio je od strane narodnih poslanika i rukovodstva partije u Beogradu, imenovanje kojim je postao predsednik okružnog odbora SNP za ceo pomoravski okrug.

Kancelarije Gradskog odbora Srpske narodne partije u Jagodini otvorene su sinoć u prisustvu rukovodstva GO SNP Jagodina, članova i simpatizera.Na ovaj način našem gradskom odboru uručeno je priznanje za dosadašnji rad, jer je ovaj čin potvrda predanog rada i poverenja koje naš odbor uživa na nivou cele partije.

Vision Bios Jagodina-0604850848

Otvaranju su prisustvovali i narodni poslanici SNP Snežana Petrović i Ognjen Pantović.

Takođe na jučerašnjem skupu dogovoren je i dolazak ministra Nenada Popovića u Jagodinu a o tačnom terminu posete ministra i predsednika naše partije Jagodini članovi i simpatizeri biće blagovremeno obavešteni.

Predsednik GO SNP Jagodina Stefan Vuk Milanović je izjavio da će se odbor baviti lokalnim temama i predstaviti program razvoja Jagodine sa posebnim osvrtom na 52 seoska područja koja obuhvata ova lokalna samouprava.

Milanović je pozvao sve građane da posete novootvorene kancelarije i iskažu svoje ideje i predloge za bolji život u Jagodini kako bi odbor što bolje radio u interesu svih Jagodinaca.

Davidov kalupi Jagodina -metalik prehrambene boje

Narodni poslanici Snežana Petrović i Ognjen Pantović su izrazili zadovoljstvo radom partije u Jagodini i istakli uverenje da će on biti zamajac širenja partije u celom Pomoravskom okrugu.

Kancelarije GO SNP Jagodina se nalaze u Ulici 7. jula br. 31.
Idemo još jače! Hvala svima!
JAGODINA ŽELI PROMENE!!!
DO POBEDE!!!

Preneto sa sajta:

Related posts