Stršljeni iz Jagodine osvojili tri priznanja

Print Friendly, PDF & Email

Stršljeni iz Jagodine osvojili tri priznanja.

Klub  iz Jagodine iduće godine u Sport Klub prve lige Srbije 

 

JBH Tim- prvaci druge lige 2017

Pored šampionske titule Druge lige Srbije u američkom fudbalu, po izboru trenera svih ekipa Druge lige, jagodinski “Crni Stršljeni” osvojili su i tri pojedinačne nagrade: najbolji hvatač lige je Bogdan Pavlović, najbolji stranac lige je Rajan Pahos i najbolji trener lige je Andreja Živković.

Za samo 4. godine postojanja klub iz Jagodine je prošao od najniže, treće lige do prve  Sport Klub lige Srbije .Za tako nešto je potrebno mnogo odricanja i veliki timski rad uprave kluba .Klub se trudio da se tim sportom bave prvenstveno deca iz Jagodine ali je na kraju uprava morala da popusti .

Kupite Vision proizvode u Vision-Bios Jagodina

Prošle godine smo igrali samo sa domaćim igračima i nismo mogli da ostvarimo neki zapaženi rezultat u ligi .Zato smo ove godine doveli jaka pojačanja iz Amerike ,Engleske i Bugarske  koja su se idealno uklopila sa domaćim igračima i rezultat nije nedostajao.Da bi klub postao (ostao ) stabilan prvoligaš ,potreban je pojačan rad sa juniorskim i kadetskim selekcijama kluba kao i stabilan sponzor koji bi mogao da isprati naš rad u sve 4. selekcije kluba .Lokalna samouprava je pomagala koliko je mogla i mi smo joj do neba zahvalni na toj pomoći .

“Četiri godine nisu mogle biti bolje. Priznanja koja smo dobili već postaju dvocifrena, ušli smo u sam vrh srpskog američkog fudbala. U narednom periodu radićemo aktivno na usavršavanju i omasovljavanju naših omladinaca.” – Stevan Vasić, predsednik.

VIP ROFES JAGODINA

Related posts