Krivična prijava protiv Ane Brnabić

Print Friendly, PDF & Email

Krivična prijava protiv Ane Brnabić

Srđan Nogo u ime  Dveri podneo krivičnu prijavu protiv premijerke .

Kupite Vision proizvode

Srđan Nogo, narodni poslanik Dveri, podneo je krivičnu prijavu protiv Ane Brnabić, bivše ministarke za državnu upravu i lokalnu samoupravu i niz NN lica zaposlenih u pomenutom ministarstvu zbog sumnje da su počinili dva krivična dela.

Kao prvo i najozbiljnije krivično delo ističe se sastavljanje netačnih biračkih spiskova, i kao drugo, zloupotreba službenog položaja.

Jedinstveni birački spiskovi formirani su još 2012. kao određeni eksperiment. I još tada se pojavila sumnja da veliki broj upisanih birača, niti živi u Srbiji, niti glasa, a mnogi su čak i umrli.

Ono što je ključno jeste da JBS zaključuje ministar državne uprave, a na poslednjim izborima to je upravo bila sadašnji mandatar Ana Brnabić.

VIP ROFES BANER

Ona je još tada postavljena da završava prljave poslove Aleksandra Vučića.

Dakle, ona je lično zaključila Jedinstveni birački spisak, svojim potpisom i pečatom ministarstva i ona je upravo odgovorna za sve nepravilnosti u tom spisku, kao što su netačno upisana imena i prezimena, nepostojanje jedinstvenog matičnog broja, umrla lica, negde je čak upisano samo prezime bez imena i ostalih podataka, a posebno je bio sporan spisak sa Kosova i Metohije – navodi se u prijavi.

Dveri od 2012. postavljaju pitanje tačnosti JBS-a i ako se ovo sada ne reši verovatno ćemo ovo pitanje postaviti i na sledećim izborima, što će ponovo značiti prekrajanje izborne volje građana Srbije.

Postojeći izborni sistem je sporan i mi moramo iz korena da ga menjamo, ako želimo da narod u Srbiji ima zaista vlast koju je izglasao.

Jagodina news-postani dopisnik

Ovako nam je mandatar neko koga narod nije glasao, i koji je postavljen samo kao maska za sve kriminalne radnje koje će nastaviti Aleksandar Vučić.

Kada je Ana Brnabić bila spremna da ovo uradi kao ministar, zamislite na šta je tek spremna kao budući premijer. I zato je Vučić odabrao, jer nema boljeg izvršioca prljavih radnji iza kojih može da se sakrije.

U prilogu saopštenja nalazi se skenirani primerak krivične prijave, kao i govori Srđana Noga narodnog poslanika Dveri i potpredsednika Dveri Marka Pušice, u kojima je detaljnije objašnjeno zašto su se Dveri opredelile za podizanje krivične prijave protiv Ane Brnabić.

Related posts