10 GODINA VISION SRBIJA

Print Friendly, PDF & Email

10 GODINA VISION SRBIJA

Ruska firma ”VISION INTERNATIONAL PEOPLE GROUP” proslavila deset godina rada u Srbiji

This slideshow requires JavaScript.

Sala poznatog beogradskog hotela “Hyatt Regency Belgrade ” je bila premala  da primi goste iz cele Evrope  koji su došli da uveličaju proslavu desetogodišnjice uspešnog rada firme Vision Srbija .

To je ćerka ruske firme  ”VISION INTERNATIONAL PEOPLE GROUP”koja je već 20 godina vodeći svetski proizvođač proizvoda za zdravlje, dugovečnost, mladost i lepotu.

Kupite Vision proizvode u Vision-Bios Jagodina

GMP sertifikat koji poseduju svi proizvodi , garantuje da su  proizvodi izrađeni  isključivo od visoko kvalitetnih sirovina uz upotrebu  moderne, visoke tehnologije.
Svi fitokompleksi biljaka (Tzv.BAD-I ili Biološki Aktivni Dodaci Ishrani ) su  proizvedeni u vakumu , kriodrobljenjem na -196 stepeni Celzijusovih u tečnom azotu , te zato i imaju efekat ŽIVE ĆELIJE .Na taj način se čuva sva snaga  biljnih ćelija i naknadno pruža maksimalna svarljivost biološki aktivnih supstanci i njihov  pozitivni uticaj na organizam.Proizvodi drugih kompanija se proizvode termičkom obradom ili hladnim presovanjem,pa se  pri takvoj proizvodnji  gubi 35-60% vitamina i minerala. Pri proizvodnji preparata postupkom  vakumskog kriodrobljenja očuva se 97% aktivnih materija.

Sva klinička ispitivanja biološki aktivnih dodataka ishrani kompanije Vision su rađena po metodologiji predviđenoj za lekove. Ispitivanja su vršena sa ciljem utvrđivanja uticaja BAD Vision (kao dopunske terapije) na pojedine bolesti. Prilikom svih kliničkih ispitivanja pacijenti su deljeni u osnovne grupe (čiji su članovi uz klasičnu medicinsku terapiju dobijala i BAD Vision) i kontrolne grupe (čiji su članovi dobijali samo klasičnu medicnsku terapiju). U ispitivanjima se koristio dvostruki slepi placebo-kontrolni metod (niti pacijenti niti medicinsko osoblje koje je neposredno bilo u kontaktu sa pacijentima nisu znali ko prima ispitivane preparate a ko placebo kapsule).

VIP ROFES BANER

BAD  VISION preparati   ciljano su usmereni da aktiviraju moćne čistačke sisteme organizma. Sve recepture VISION  su kompleksne. Prednosti nad hemijskim proizvodima su velike, jer su hemijski proizvodi usmereni da reaguju samo na jednu bolest, a proizvodi Kompanije  VISION  na sve što je alarmantno u našem organizmu, na već odavno narušen metabolizam.

Kompanija „Vision International People Group“ je jedna od najvećih kompanija koja svetskom tržištu predstavlja proizvode za zdravlje i dugovečnost. Misija Kompanije — „Mi se bavimo zdravim biznisom“ to jest, sigurnim, dugovečnim, profitabilnim, koji je zasnovan na glavnoj čovekovoj potrebi da bude zdrav.

Od momenta svog osnivanja, 14. jula 1996. godine, Kompanija svoj rad neprekidno usmerava na stvaranje nove kulture zdravlja kao apsolutnog prioriteta za čoveka i društvo u celosti. Ovim su diktirani osnovni proizvodni pravci sa kojima Kompanija radi.

Rad Kompanije i distributera je usmeren na predstavljanje usluga za upravljanje kvalitetom života (Life Quality Management). Nezavisne konsultante Kompanije možemo nazvati Nezavisnim Menadžerima Kvaliteta (Independent Life Quality Managers).
Osnovni pravci aktivnosti Kompanije su:

— Upravljanje zdravstvenim resursima (Health Management). Distributeri značajno uvećavaju resurs svog zdravlja i zdravlja svojih klijenata, koristeći Vision proizvod, čiji je kvalitet potvrđen međunarodnim GMP standardom, kao i HACCP i ISO 22000 standardima.

Kupite Vision proizvode u Vision-Bios Jagodina

— Upravljanje sopstvenim biznisom (Bussiness Management). Distributeri (nezavisni konsultanti) grade svoj sopstveni biznis, ulažući minimalne investicije. Osnova prihoda se nalazi u marketing planu Kompanije, koji je priznat za jedan od najefikasnijih u svetskoj industriji mrežnog marketinga i za koji nema značaja vaše obrazovanje, pol i godine. Svako može da bude uspešan.

Kompanija Vision predlaže načine kako se značajno može poboljšati kvalitet života. Putovanja, obuke, komunikacija sa zanimljivim ljudima, uspeh u karijeri i priznanja su vrednosti koje su objedinile hiljade ljudi iz raznih zemalja sveta.

Distributeri iz  Vision Srbije su imali čast da  upoznaju Galinu Jakovljevu ( VIP 5 zvezde koja u svojoj distributerskoj mreži ima čak 14 dolarskih milionera )  i da im prenese svoje znanje.

Predstavništvo u Beogradu ,mogućnost dostave u roku od 24 časa na teritoriju cele Srbije su  uz kvalitetne proizvode ogromna prednost firme Vision Srbija .Koristeći celu paletu ovih proizvoda ,osećaćete se zdravije a možete i stvoriti sopstveni biznis od toga !

Ima li šta bolje od toga ?
Nema -reći će Vam svi korisnici Vision proizvoda !

Takođe će Vam reći i da ti proizvodi  imaju samo jednu nuspojavu -a to je dobro zdravlje svih korisnika .

ZATO DOBRO DOŠLI U VISION TIM SRBIJA !

FACEBOOK ALBUM SA SLIKAMA

Related posts