Politički homoseksualizam maršira Beogradom dok Srbija umire

Print Friendly, PDF & Email

Politički homoseksualizam maršira Beogradom dok Srbija umire

Deca obolela od raka

Prava slika Vučićeve Srbije vidi se iz činjenice da će ove, 2017. Godine u Beogradu biti organizovane dve parade političkog homoseksualizma – jedna u junu, a druga u septembru. I nije nimalo slučajno da politički homoseksualizam maršira prestonicom u času inauguracije Lažnog cara Vučića Malog za predsednika posle pokradenih izbora na kojima je pobegao od odgovornosti za svoja napočinstva i slabosti na mestu premijera.

Srpski pokret Dveri, kao pokret za zaštitu porodice i porodičnih vrednosti, najoštrije protestuje protiv nametanja društvu političkog homoseksualizma, koje se ogleda ne samo u paradiranju Beogradom i vređanju javnog morala, nego i u pokušaju da se propaganda jedne ideologije nametne u vrtićima i školama, što je nedavno sprečeno zahvaljujući burnoj reakciji misleće javnosti.

Podsećamo javnost da stopa prirodnog priraštaja u posledinjih desetak godina u Republici Srbiji iznosi minus 5,3‰. Prostim izračunavanjem dolazimo do rezultata da je u periodu 2005-2015. godine Srbija izgubila oko 383.000 stanovnika. Najveći broj dece rađaju majke starosti 25‒29 godina (20 129 živorođenja) i 30‒34 godine (19 695), a prosečna starost majke je 29,5 godina. U gradskim naseljima, prosečna starost majke je 30,3 godina, a u ostalim naseljima 27,6 godina. Žene u Srbiji se sve kasnije odlučuju na rađanje prvog deteta.

Jedan od najvažnijih razloga zašto se deca u Srbij ne rađaju je nesigurnost u budućnost. Taj faktor, uz izrazito anti-porodične kulturološke trendove, ogroman, auto-genocidni broj veštačkih prekida trudnoće i loši ekonomski uslovi i uslovi za sticanje porodičnog doma dovode do ubrzane depopulacije. Od ukupnog broj opština-gradova (169) u Republici Srbiji, stopa prirodnog priraštaja u 2015. godini pozitivna je u samo sedam opština-gradova (Surčin, Petrovaradin, Novi Sad, Sjenica, Preševo, Novi Pazar i Tutin. Udeo mladog stanovništva (0-14 godina) iznosi svega 14,4%, dok je udeo starog stanovništva (preko 65 godina) čak 18,7%.

U takvoj Srbiji, propaganda političkog homoseksualizma je deo autogenocidne politike koju sprovodi Aleksandar Vučić, nihilista maskiran u državotvorca. Pozivamo vrh Srpske Pravoslavne Crkve, kao i celokupnu misleću javnost, da se odlučno suprotstave nametanju lažnih vrednosti i tobožnjih ljudskih prava. Kao pokret za zaštitu porodice i porodičnih vrednosti, pozivamo sve građane Srbije da se priključe ovoj borbi, da odbranimo porodice i da konačno život pobedi u Srbiji.

Informativna služba Srpskog pokreta Dveri

Related posts