Humanitarno veče Stand Up komedije za Dariju Petrović.

Print Friendly, PDF & Email

Humanitarno veče Stand Up komedije za Dariju Petrović.

Apel za pomoć maloj  Dariji Petrović.

 

Apel za Dariju Petrović-sms 298 na 3030

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Večeras (sreda i sutra četvrtak) od 18h-21h ispred Vukovog doma kulture u Loznici  prodavaće se karte za veče Stend up komedije kao vid pomoći za Dariju.

Svako ko želi da kupi karte, popriča i raspita se o Darijinim problemima, može u tom vremenu doći, jer karte će prodavati lično Darijini prijatelji i na taj način svima otvoreno prezentovati činjenice  o jednoj veoma retkoj, letalnoj bolesti , jer se sumnja da Darija boluje od iste.

Riley-Dayeva porodična disfunkcija autonomnog nervnog sistema Dysautonomia familiaris (Riley-Day)je  trenutna dijagnoza na koju se sumnja .Inače Darija ima još 50. propratnih dijagnoza ali lekari nisu sigurni u svoje nalaze, pa je potrebno lečenje u inostranstvu radi utvrdjivanja konačne dijagnoze i adekvatnog lečenja .

Ko želi da se pridruži u prodaji karata i tako  nam pomogne, može se javiti ili spontano doći kod Vukovog doma večeras i sutra uveče od 18h-21h .

UNAPRED HVALA NA POMOĆI-DARIJI PRIJATELJI !

[mks_pullquote align=”left” width=”800” size=”24” bg_color=”#000000” txt_color=”#ffffff”]Humanitarno veče Stand up komedije za Dariju Petrović će se održati u petak 23/6/2017. od 20.-22. časova u Vukovom domu kulture u Loznici.

Učestvuju:
Dušan Varničić, Žarko Cuba Medar, Nebojša Grujić.

Voditelj večeri: Srdjan Slijepčević.[/mks_pullquote]

 

 

Related posts