Održan sajam zapošljavanja u Jagodini

Print Friendly, PDF & Email

Održan sajam zapošljavanja u Jagodini

29 poslodavaca u potrazi za 350 radnika 

Sajam zapošljavanja 14. Juna 2017.godine u Kulturnom centru u Jagodini.

Nacionalna služba za zapošljavanje – Filijala Jagodina, organizovala je danas 14. juna 2017. godine Sajam zapošljavanja,  u vremenu od 10.00 do 13.00 časova, u Kulturnom centru u Jagodini, ulica Kneginje Milice 25.

O značaju održavanja ovakvih sajmova kao vidu akcija za smanjenje nezaposlenosti govorili su :
Boris Stojanov, direktor Filijale Jagodina
Ratko Stevanović – gradonačelnik Grada Jagodina
Zoran Martinović, direktor Nacionalne službe za zapošljavanje
Na sajmu je  učestvovalo 29 poslodavaca koji su iskazali potrebu za angažovanjem preko 350 radnika. Najveći broj prijavljenih potreba za zapošljavanjem je u oblasti saobraćaja, prehrambene i tekstilne industrije, trgovine, ugostiteljstva i osiguranja. Najveće interesovanje poslodavca je za prijemom radnika u zanimanjima: komercijalista, vozača, bravara, automehaničara, autoelektričara, šivača, molera, mesara, prodavaca i konobara.
Poslodavci su bili  u mogućnosti da na sajmu iskažu svoje kadrovske potrebe, i jednostavno i brzo dođu do radnika. Na raspolaganju im je besplatna profesionalna selekcija prilikom izbora kandidata i mogućnost korišćenja finansijskih olakšica pri zapošljavanju. Nezaposlena lica treba da se jave svom savetniku radi evidentiranja i informisanja za učešće na sajmu.

Jagodina news
FACEBOOK ALBUM SA SLIKAMA

Related posts