Ristić: Postuju me igrači, žalim za bodovima…

Print Friendly, PDF & Email

Ristić: Postuju me igrači, žalim za bodovima…

SC Waterloo Region pod novim vođstvom samo dva remija 

Waterloo Region -FC Vorkuta( 2:2)

Ontario, Kanada.

Dva kola odigrana su u Super Ligi Kanade (CSL). Dva kola i dva boda za mladog Jagodinca Stefana Ristića koji sa klupe predvodi SC Waterloo Region.

U prvom kolu, Waterloo je remizirao na gostovanju protiv prošlogodišnjeg šampiona FC SWE, rezultat je bio 1:1, dok je na sinoćnoj utakmici rezultat bio 2:2 protiv favorizovane ekipe FC Vorkuta, koja je u prvom kolu savladala sa čak 7-0 ekipu Miltona.

JAGODINSKI OGLASI

U obe utakmice, Ristićev tim je vodio, ali je na kraju u džep stavio samo po jedan bod.

-Nisam nezadovoljan, tim se još uvek sastavlja, a mi se bez problema nosimo sa favoritima. Protiv FC SWE smo poveli na vreme, čuvali čvrsto to vođstvo i onda primili taj nesrećni gol.

Protiv Vorkute smo sinoć imali vođstvo  od čak 2:0, ali….. opet ista priča, dva karambola u šesnaestercu i 2. gola Vorkute.

Jagodina news-postani dopisnik

Ne mogu da budem nezadovoljan, igramo dobar fudbal, igrači me poštuju, a i oni se među sobom poštuju, što je najvažnije.Veoma je bitna ta pozitivna atmosfera u ekipi  a mi to imamo .

Kakvi su planovi za dalje?

-Sve ostaje isto, formacija, treninzi, filozofija. Nema potrebe menjati nešto drastično. Očekujemo jos 5-6 igrača iz Evrope, videćemo ko će se kako uklopiti. Za sada idemo utakmicu po utakmicu.

U narednom kolu, Toronto Royal?

Davidov kalupi Jagodina – logo kocka

-Royal radi ozbiljno i bez obzira na nešto lošiji start, iz dana u dan formiraju bolji tim. Biće teško, ovo je liga gde odlučuju detalji,pa se i mi tako pripremamao za svaku utakmicu ,detaljno. Utakmica izmedju FC Toronto Royal i SC Waterloo Region-a igra se u nedelju od 6 sati u Torontu.Očekujem opet izuzetnu podršku navijača .

Davidov kalupi Jagodina -metalik prehrambene boje

Related posts