Peticija protiv Zakona o obaveznoj vakcinaciji u Srbiji

Print Friendly, PDF & Email

Peticija protiv Zakona o  obaveznoj  vakcinaciji  u Srbiji

Grupa građana “Stop obaveznoj vakcinaciji u Srbiji” organizuje potpisivanje peticije. 

Peticija protiv vakcinacije

 

U Srbiji je počelo potpisivanje peticije protiv zakona o obaveznoj vakcinaciji.Sve veći broj roditelja a i onih koji će to postati,diže svoj glas protiv ovog zakona po kome dete mora biti vakcinisano.

Sve je veći odziv roditelja koji žele da zaštite svoju decu od neželjenih posledica vakcinacije i opredeljuju se za glas protiv prisilnog vakcinisanja.
“Raduje nas što je ova peticija odjeknula u javnosti tako snažno i da se gotovo cela Srbija pokrenula.Odziv građana je fantastičan,oseća se da su ljudi spremni na promene.A posebno nas raduje sve veći broj lekara i pravnika koji nam daju podršku i pridružuju se ovoj našoj borbi.
Cilj ove peticije koju smo pokrenuli je isključivo promena zakona o obaveznoj vakcinaciji i pravo roditelja na izbor da odluči da li će vakcinisati svoje dete ili ne,kao i ukidanje neosnovanih kazni za roditelje koji nisu vakcinisali svoju decu.

Ovo je izjava admin tima  grupe “Stop obaveznoj vakcinaciji u Srbiji” koji su samo svojim entuzijazmom i samostalnim radom podigli Srbiju na noge i krenuli sa preko 7.500 hijada članova u zajedničku borbu za bolju i zdraviju budućnost naše dece.

Na donjem linku možete naći ,koordinatore po svim gradovima u Srbiji gde  možete potpisati peticiju koja sadrži zahteve “Da se deca ne smeju vakcinisati bez pismene saglasnosti roditelja i da se ukinu prekršajne prijave i novčane kazne u slučaju odbijanja vakcinacije deteta.

[mks_pullquote align=”left” width=”800” size=”24” bg_color=”#59d600” txt_color=”#000000”]Za Jagodinu su zaduženi ovi dole kordinatori  a za ostale gradove u Pomoravlju očekujemo da se zainteresovane osobe jave i stave svoje lokale na raspolaganje za potpisivanje peticije .

Njegos Raickovic – Jagodina
https://www.facebook.com/njegos.raickovic?hc_location=ufi
Aleksandra Stevanovic – Jagodina
https://www.facebook.com/aleksandra.stevanovic.391
Za ostale gradove Srbije vidite ko su koordinatori  na donjem linku !
http://vakcine.com/index.php/vesti/108-koordinatori

[/mks_pullquote]

Related posts