Srpski pokret Dveri: Šta sve ministri skrivaju o migrantima

Print Friendly, PDF & Email

Српски покрет Двери: Шта све министри крију о мигрантима

Шта су сви наши политичари су потписали у Бриселу?

migrantska-kriza-2016

Српски Двери покрет најоштрије осуђује катастрофалан учинак министара садашње владе, пре свега министра образовања Младен Шарчевић и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић и министар рада Александар Вулин у вези са миграцијама кризе. Скривајући право стање ствари у вези са мигрантима у Србији, они не само грубо преварени грађани, али оставља огроман простор за погађање на шта су сви посвећени својим претпостављенима у Бриселу, на штету грађана Србије.

Чињеница је да су чак и највеће и најразвијеније земље Европе није нашао прави одговор за кризу миграната, као и да Србија тражи потпуно неправедно и штетан за наше аранжмане земље. Нико у овом тренутку не зна тачан број миграната у наше територије, нити да сузбије пријетње по безбједност грађана, који са своје стране постају храбрији и чешће.

Wolveshill.

Током Србија бити опремљен са објектима за пријем миграната и у школи је 5. маја стигао стручну помоћ за укључивање ученика избјеглица / азиланата у школском систему. Упутство је потписао лично министар Шарчевић, и садржај који се односи на укључивање избеглих / азиланата у школском систему, без обзира на њихову претходног знања уз обавезу пружања образовног асистента, ако је потребно.

Он је такође навео да је “институција, која не може да прими студенте поднесе писмено објашњење за школске управе, која ће проценити ваљаност навода.” То је опште познато проблем деце са сметњама у развоју у школама, за које држава није у стању да приуште образовне помоћнике. Само ми треба миграната, међутим, да се заврши скоро до краја срушене и неефикасан систем образовања.

Jagodina news-postani dopisnik

Двери не против хуманитарне активности и брига за повређене људе у складу са могућностима и ресурсима. сама сам прошла кроз Голготу запремине, ратова, сиромаштва и патње до данас српски народ није опоравио од патње деведесетих година. Међутим, оштро се противе да се чини на штету грађана Србије, посебно зато што нико не може да предвиди колико ће криза миграната траје и колико још људи иду балкански пут у случају ескалације сукоба на Блиском истоку.

Недавно, најава на позив Међународне организације за мигранте извођача радова за изградњу Анекса Б постојећег објекта центра за азиланте у Тутину.

С друге стране, министар унутрашњих послова је рекао да су грађани Београда сада бити безбеднији, јер расељена мигранти из околине главне аутобуске станице, не наводећи природно да ове јадне и несрећне људе са Блиског истока дислоциран на неки богати постају још богатији за изградњу Београд вода. Да ли то значи да је безбедност у Београду до сада су погођени, али је министар ћутао о томе? Он је ћутао, али смо знали да без њега.

Davidov kalupi Jagodina – logo kocka

Преко хиљаду миграната налази у Адашевцима који имају укупно око 1.600 становника. Грађани Србије су традиционално гостољубиви, али чињеница је да ни Србија има капацитет да преузме бригу о свим овим људима, нити желе да остану овде, али велике силе планирају да своје проблеме делимично решавају и тако да се од Србије направити велики центар за азиланте, који је неподношљиво бреме за нашу безбедност, економија, здравство, образовање и свим другим сегментима економског и културног опстанка друштва.

Влада Србије по овом питању и да чују свесно ствара “темпирана бомба” да говори о овом питању изразио представник УНИЦЕФ. Он је на састанку надлежног одбора Народне скупштине Републике Србије да је Влада Србије, ако не обезбеди омладинске мигранти запошљавање имају бомбу на улицама.

Davidov kalupi Jagodina -metalik prehrambene boje

Очигледно је да је Влада Србије реализује програме унапред планираног интеграције миграната, пажљиво га крије од својих грађана, до сада броји их онолико пута, пред свршен чин. Јасно је да нису научили лекцију из случају преговора са ЕУ, посебно по питању Косова и Метохије. Напротив, ми смо уверени да је влада чини све у договору са Бриселом, са циљем да се лично богаћење, и непоправљиве штете за грађане Србије.

Сервисне информације Српски покрет Двери

Related posts