Black Hornets-Wild Dogs 45:0

Print Friendly, PDF & Email

Black Hornets-Wild Dogs 45:0

Stršljeni pružili najbolju partiju do sada -Novosađani stradali ni krivi ni dužni .

U svojoj prvoj utakmici na domaćem terenu  u selu Ribaru kod Jagodine ,Stršljeni su visokim rezultatom pobedili indisponirane Novosađane .

Već u prvoj četvrtini  bilo je 24:0 i kao da se već tada ekipa iz Novog Sada predala .Ekipu je u pobedu sjajno vodio kvoterbek Rajan Majkl Pahos ,pojačanje iz Amerike koji je ovaj put imao sjajno raspoloženog saborca (Britanca poreklom ) Samjuela  Ogunlane .Njih dvojica su postigli više od polovine poena a QB Rajan je probijao odbranu i pasom i trčanjem .Tri puta je bacio sjajne pasove Milenkoviću i Srećkoviću ,dva tačdauna je postigao trčanjem a jedan posle intersepcije  trčanjem od 50 jardi .

Davidov kalupi Jagodina -metalik prehrambene boje

Ekipi je nedostatak izvanrednog Đorđa Radovića  koji se povredio na prošlom susretu nadomestio povratnik Milan Lunić i odličam Britanac Samjuel Ogunlan.

Dva mlada resivera ,juniorska reprezentativca su bili previše brzi i sa lakoćom su postizali tačdaune posle sjajnih dodavanja QB Rajana Pahosa.

Dolazak četvorice bugarskih internacionalaca se takođe pokazao kao dobar potez rukovodstva kluba jer su se oni pokazali ne samo kao dobri igrači već pre svega kao dobri ljudi koji su svoju individualnost  podredili interesima tima .

Jagodina news-postani dopisnik

Naravno da su se i svi ostali igrači pokazali u svom najboljem izdanju  jer ne smemo zaboraviti da Stršljeni imaju i 5. juniorskih reprezentativaca  koji su sada sazreli i pokazuju svoj veliki talenat pružajući odlične partije u ekipi seniora .

 

FACEBOOK ALBUM SA SLIKAMA

Ovakva ekipa Jagodine  sa ovako ozbiljnim pristupom igri i zalaganjem na terenu ne bi trebala da ima problema u drugoj Saaf ligi i svi u klubu i gradu očekuju ulazak u prvu ligu Srbije .

Davidov kalupi Jagodina – logo kocka

Related posts