Srbija izgubila od Italije za samo jedan poen.

Print Friendly, PDF & Email

Srbija izgubila od Italije za samo jedan poen.

6:7 je rezultat utakmice odigrane u Subotu između Srbije i Italije .

This slideshow requires JavaScript.

Srpski Orlići su izgoreli na stadionu Baska u Beogradu .Pred više stotina vernih navijača koji su gromoglasno bodrili svoju juniorsku reprezentaciju, Italijani su opet bili kobni za nas .Rezultat je bio tesan 6:7 za Italijane .

Jagodina news-postani dopisnik

U prvom poluvremenu je zabeležena odlična igra Srbskog tima ,Italijani se u prvom trenutku nisu baš najbolje snašli i naš tim je razvijao akciju za akcijom tako da je tačdaun visio u vazduhu .

Nažalost Italijani ipak prvi postižu tačdaun u trećoj  četvrtini i to sa 32.jarda dugačkim pasom Rikarda Kroste za Pjetra Previtalija.

Ipak, Srbija je ubrzo uzvratila sjajnom reakcijom specijalnog tima, kada je Aleksandar Borković vratio pant i istrčao 75 jardi. Nažalost , Srbija nije uspela da realizuje dodatni šut za jedan poen, što se ispostavilo ključnim za dalji tok meča i krajnji ishod.

Davidov kalupi Jagodina – logo kocka

U nastavku meča Italijani su razvili u potpunosti svoju igru i to trčanjem kroz sredinu,koje je sjajno izvodio raning-bek Jusuf Ratib  koji je za tu igru  bio i nagradjen zvanjem MVP meča .

Kako je igra odmicala ,tim Srbije  je sve lošije igrao a Italijani su pametnom igrom trošili vreme i tako još jednom bili kobni za naš odlazak na završnicu kontinentalnog šampionata .

FACEBOOK ALBUM SA SLIKAMA

Related posts