Ja volim i mamu i tatu

Print Friendly, PDF & Email

Ja volim i mamu i tatu

POZIV ZA SRPSKI SVERODITELjSKI PROTEST UPOZORENjA!

POZIV ZA SRPSKI SVERODITELjSKI PROTEST UPOZORENjA!

NEDELjA, 14. MAJ, PODNE, TRG REPUBLIKE, BEOGRAD!

Obraćamo vam se u ime velikog broja zabrinutih, ali odlučnih roditelja dece koja pohađaju srpske vrtiće, osnovne i srednje škole.

Povod je tzv. Obrazovni paket za učenje o temi seksualnog nasilja nad decom za osnovne i srednje škole u Srbiji, koji se, pod pokroviteljstvom Ministrastva prosvete i Incest trauma centra iz Beograda, a uz finansijsku podršku iz inostranstva, pojavio u drugom polugodištu školske 2016/2017. kao obavezan priručnik. Tako je čitavoj srpskoj prosveti podmetnuto štivo koje je, pod izgovorom zaštite dece od nasilja, trebalo da izvrši još veće i još gore nasilje pripremom i ogoljenim propagiranjem homoseksualizma deci od 3 do 18 godina, bez saglasnosti i dovoljne obaveštenosti njihovih roditelja.

Davidov kalupi Jagodina – logo kocka

U pitanju je veoma opasna tendencija širenja antiporodične ideologije onog dela NVO, koje su svoje „ideje“ uplele u gotovo sve sfere našeg društva sa ciljem opšte seksualizacije društva i legalizacije pedofilije u Srbiji, kao globalnom trendu.

Dokaz za ove tvrdnje nalazi se na pažljivo odabranim stranicama ovog „stručnog časopisa“ u vidu šokantnih fotografija i opisa, koji su toliko uznemirujući da kod roditelja ovlaš upoznatih sa ovim materijalom, još uvek izazivaju nevericu.

Da bismo sa ovom pretnjom po bezbednost naše dece upoznali što veći broj porodica, odlučili smo da organizujemo Veliki sveroditeljski protest upozorenja, koji će biti održan na Trgu republike u Beogradu, 14. maja, od 12 časova. Pozivamo vas da nam se toga dana priključite kako bismo zajedno pokazali koliko smo jaki, koliko moramo da se pitamo i koliko nećemo tolerisati skrnavljenje naših porodičnih vrednosti, naše duhovne baštine i naših predanja!

Davidov kalupi Jagodina -metalik prehrambene boje

Istovremeno, mi poštujemo pravo svakog pojedinca na ličnu seksualnu orjentaciju, ali ne i da se tim pravom ugrožavaju prava drugih, što je upravo bio cilj masovnog, nasilnog, nezakonitog i protivustavnog uvođenja „homoseksualnih lekcija“ u naše škole.

U skladu sa tim, na protestu ćemo objaviti svoj manifest i kratkoročne i dugoročne zahteve i ciljeve. Oni se, pre svega, tiču preuzimanja odgovornosti za počinjena (ne)dela i smenu svih državnih (narodnih) činovnika u ministarstvima, na finansijsko raskrinkavanje organizacija koje iza njih stoje, kao i na isticanje jasnog zahteva da nikad i ni u kom slučaju nećemo dozvoliti bilo kakve „akcije“ i aktivnosti slične sadržine, koje dovode u pitanje opstanak porodice, dece i roditeljstva u Srbiji.

Dugoročno, naš cilj je formiranje Srpskog sveroditeljskog saveta koji bi postao presudan faktor u određivanju nove strategije u razvoju srpskog obrazovanja, uz poštovanje našeg verskog, kulturnog i istorijskog nasleđa, ali i u socijalnoj politici, zdravstvu, kulturi i svim segmentima društva koji direktno utiču na razvoj i očuvanje porodice i zdravih porodičnih vrednosti.

Na skupu će govoriti deca, roditelji, prosvetni radnici, sociolozi, priholozi i mnoge druge javne ličnosti kojima su porodica i zdravlje dece na prvom mestu.

Skup je zamišljen i kao mirna, porodična šetnja roditelja i dece od Trga republike do zgrade RTS-a, gde će naši zajednički zahtevi biti predati sa ciljem da budu predočeni javnosti u centralnoj informativnoj emisiji.
Obzirom da se predviđa prisustvo velikog broja dece i njihovih roditelja, skup će obezbeđivati pripadnici MUP-a i naša redarska služba.
Stoga, iako smo već veoma masovni i glasni, vaša podrška je uvek dobrodošla!
Očekujemo međusobnu saradnju!
Unapred zahvalan,
Organizacioni odbor
Srpskog sveroditeljskog saveta

Jagodina news-postani dopisnik

Priključite se i pozovite sve vaše prijatelje jer samo zajedno možemo stići do cilja:

Related posts