Velika humanitarna akcija dva grada “ZA MILJANU “

Print Friendly, PDF & Email

Velika humanitarna akcija dva grada “ZA MILJANU “
Jagodina i Vranje zajedno u akciji pomoći Miljani Ristić

This slideshow requires JavaScript.

26.4.2017. godine održan je veliki donatorski koncert u Vranju .

Miljani Ristić, rodom iz Jagodine, koja sada živi u Vranju, 4 meseca nakon porođaja dijagnostifikovana je aktutna mijeloblasna leukemija (AML). Dete je dobro i o njemu brine otac Marko .
[mks_pullquote align=”left” width=”800” size=”24” bg_color=”#dd0000” txt_color=”#000000”]Za lečenje u inostranstvu potrebno je 150.000 evra.
Dinarski račun za pomoć Miljani je : 160-5300100364761-79
Sms poruke za pomoć možete slati na brojeve :
9170=100RSD
9171=35RSD
9172=30RSD
9173=100RSD
Parking servis Vranje je organizator ove SMS akcije .[/mks_pullquote]

Turistička organizacija grada Vranja i sam grad Vranje su  bili divan domaćin nama Jagodincima .

I mnoge druge firme iz ova dva grada su bili donatori i sakupili značajna sredstva koja će biti uplaćena oboleloj na njen žiro račun a koji će ona iskoristiti za lečenje u inostranstvu .
Biljana Milošević je organizovala ceo autobus koji je došao iz Jagodine i podržao aktivno svojim učešćem ovu humanu akciju.
U autobusu je bio i KUD Glavinci iz istoimenog sela kao i orkestar Bojana Jagodinca koji je bio muzička pratnja izvodjaču narodne muzike iz Bugarske Ivajlu Dimitriju koji je uveseljavao goste u sportskoj hali u Vranju .
I domaćini su se takodje potrudili pa su u njihovom delu programa učestvovala dva  kulturno umetnička društva koja su  izvela program narodnih kola i igara iz Vranjanskog kraja .
Tu je još bio i trubački orkestar Nenada i Stefana Mladenovića koji su kao osvajači Guče 2000. godine dobro zagrejali publiku .
Akcija je u potpunosti uspela ,ali pošto su potrebna sredstva izuzetno velika cela ova nedelja će biti nedelja organizovanja raznih akcija kao vid pomoći našoj Miljani Ristić (Jagodinskom detetu a Vranjanskoj mami ).

Medijski sponzori akcije su bili Jagodina News i foto Miki iz Jagodine !

FACEBOOK ALBUM SA SLIKAMA

Related posts