SARADNJA JAGODINSKIH OMLADINSKIH ORGANIZACIJA I BIBLIOTEKE

Print Friendly, PDF & Email

SARADNJA JAGODINSKIH OMLADINSKIH ORGANIZACIJA I BIBLIOTEKE

Sastanak na temu :„Neprojektno finansiranje omladinskih nevladinih organizacija“. 

This slideshow requires JavaScript.

U utorak, 25. aprila u TIN ZONI Narodne biblioteke u Jagodini je održan sastanak sa predstavnicima omladinskih organizacija iz Jagodine.

Davidov kalupi Jagodina-Silikonski,latex i poliester kalupi

Prisutni su bili predstavnici Alternativnog kulturnog centra i Omladinskog parlamenta Jagodine, a tema je bila „Neprojektno finansiranje omladinskih nevladinih organizacija“. Ova tema se nametnula kao bitna jer su jagodinske omladinske organizacije već savladale projektno finansiranje svojih delatnosti, ali su uočile i nedostatke takvog finansiranja: projektne aktivnosti diktira finansijer, obično su kratkog daha, a finansiranje aktivnosti na ovaj način nije fleksibilno.

Lovato auto gas Jagodina -Dejan Nakić

Tokom prezentacije su zainteresovani omladinci videli desetak primera neprojektnog finansiranja – od svirki i sportskih turnira do gradskih takmičenja u karaokama i stend-ap komediji. U živoj diskusiji omladinci su komentarisalinavedene primere, ali i izneli niz konkretnih predloga za unapređenje svoje delatnosti.

Jagodina news pošaljite vest

Sledeći sastanak na kome će se govoriti o modalitetima saradnje biblioteke i omladinskih organizacija zakazan je za dve nedelje.

Related posts