Boško Obradović: Zašto je Maja Gojković zabranila ulazak u Skupštinu?

Print Friendly, PDF & Email

Boško Obradović: Zašto je Maja Gojković zabranila ulazak u Skupštinu?

Srpski pokret Dveri se protivi ovoj negativnoj praksi predsednika Narodne skupštine  Maje Gojković.

Lovato auto gas Jagodina -Dejan Nakić

Želim da skrenem pažnju javnosti i medija da za godinu dana koliko smo poslanici nismo ovako nešto doživeli. Naime, juče i danas, na usmeni, lični naredbodavni čin predsednika Narodne skupštine Maje Gojković, je zabranjen ulaz u Narodnu skupštinu svima koji valjda ne mogu da uđu dok im ona to ne odobri.
Na taj način i naši stručni saradnici i građani koje treba da primamo ovde u Narodnoj skupštini su onemogućeni juče i danas da uđu u Narodnu skupštinu Republike Srbije i da nam pomognu u radu.

Davidov kalupi Jagodina-silikonski ,latex i poliester kalupi

Niko nema obrazloženje zašto je to tako. Ne postoji ni jedan zvaničan dopis koji smo dobili kao poslanička grupa Dveri, zbog čega je zabranjen ulaz u Skupštinu.

Ovo je ozbiljno pitanje za predsednika Narodne skupštine i za čitavu javnost, da li je ovo kuća svih narodnih poslanika ili privatna kuća Maje Gojković.

Koliko znamo, ovo nije njena privatna kuća. Ona u svojoj privatnoj kući može da ograničava posete, ali nema pravo da ograničava i ukida posete onima koji žele da dođu u naš poslanički klub.

Time se ograničava osnovna misija narodnih poslanika, a to je da primaju građane, da mogu da saslušaju njihove probleme, a da ne govorimo o tome da se onemogućava poseta naših stručnih saradnika koji pomažu u radu našem poslaničkom klubu.

Ovo je još jedan zapis iz života i priključenija Maje Gojković o kojoj ćemo uskoro, nadam se i ozbiljno govoriti na posebnoj sednici za njenu smenu.

Informativna služba Srpskog pokreta Dveri

Related posts